deeejot Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 Nie wiem czy ten post powinien byc w dziale "gry" ale wydaje mi sie ze tu w tym dziale siedza bardziej doswiadcznieni uzytkowincy i wiecej wiedza ( bez obrazy dla dzialu gry ) Problem tkwi w tym ze chcialem sie dowiedziec czy jest jakis patch czy cos w tym stylu ktory umozliwia dobry kontakt z grami starymi , nowymi pod Xp.Bo jest duzo gier ktore nie ida pod Xp a pod 98 smigaly DZIEKI ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 A próbowałeś uruchamiać w trybie zgodności :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeejot Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 Chodzi ci o opcje uruchom w trybie windows 95 itd ? bo jesli tak to probowalem i nic nie daje :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 ten tryb zgodnosci to pic na wode fotomątaz goofno warte to jest anirazu mi to niezadzialalo.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 mi to tylko raz zadziałało w nfs 5 tylko póżniej troche zwalniało na karzdym kompie tak samo .Bo bez zgodności sie poprostu nie uruchamiał ale to chyba był wyjątek w którym zgodnośść działała Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...