case Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 no wlasnie interesuje mnie kto uzywa tej opcji i do czego ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalP [xsrx] Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 uzywa :) zdefiniuj sobie sRGB to bedziesz wiedzial czemu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 zgaduje ze super RGB ? ;) mam ta opcje w monitorze ale kolory jakies takie dziwne sie wydaja i nie moge poprawic kontrastu i jasnosci :D zastanawiam sie czy ktos uzywa tego do np gier i ogladania filmow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 Trym sRGB posiada z tego co wiem niewile monitorów a sa to napewno te z "wyższej pułki" np. SONY 19".. Mój monitor takiej opcji nie posiada ale jakby była to napeno bym jej używał, nie ma chyba innego wyjścia?? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 moja iiyama ma ten tryb :) narazie wlaczylem i probuje sie przestawic ale kolory jakies dziwne w porownaniu do ustawienia 9300 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 moja iiyama ma ten tryb :) narazie wlaczylem i probuje sie przestawic ale kolory jakies dziwne w porownaniu do ustawienia 9300 Hmm nie chodzi mi tu o temp. kolorów. To to i ja moge sobie zmienić na swoim LG'e :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 no to co to jest ten tryb sRGB moze mi ktos wyjasnic ? jak ja go wlacze to blokuje mi kolory/kontrast/jasnosc znalazlem takie cos www.srgb.com czyli ten tryb to standarized RGB i z tego co wyczytalem nadaje sie do oborbki zdjec (to co mamy na ekranie tak samo bedzie wygladalo w wydruku) dobrze to zrozumialem (czytalem po angielsku) ? czyli do gier i filmow lepiej normalny tryb uzywac ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...