JuLeK Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 Z tego co pamiętam, kilka osób ogłaszało się, że qpi kawałek miedzi na blok :idea: No więc właśnie udało mi sie skaptować wujka, który pracował w sklepie z metalami kolorowymi, i załatwiłem se narazie 3 kawałki 25x60x50 mm :) W zależności od potrzeb moge brać różne klocki :o :D Chętnie odsprzedam dwa, a jeśli ktoś chce, moge załatwić inne, np. 20x50x50... Miedź jest dobra, dosyć twarda, więc stosunkowo łatwo się ją obrabia. Zainteresowani proszę na priva :arrow: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McBenner Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 A cena za taki bloczek to orientacyjnie ile? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 no właśnie !!! jaka cena za taki kawałek? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 JuLeK - działalność gospodarczą to rozkręcaj na oślej łączce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
symbiont Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 Gdybys sprzedawal gotowe bloki to ja jestem zainteresowany... oczywiscie po przystepnej cenie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 dostałem maila że taki kawałek jak w opisie kosztuje 20zł. czy to się opłaca???? odpowiedzcie sobie sami... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
symbiont Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 dostałem maila że taki kawałek jak w opisie kosztuje 20zł. czy to się opłaca???? odpowiedzcie sobie sami... + nastepne dwadziescia komus kto mi zrobi z tego blok... dla mnie sie oplaca (lepsze to niz jakos 90 na 4max + koszt przesylki :( ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 ja moge wykonac bloczki i to bardzo wydajne :) tylko kto chetny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 ja za kawalek miedzi 50 x 60 x 20 mm zaplacilem 14 z groszami lub 15 - wiec sami sobie przeliczcie ile powinien kosztowac jaki kawal... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
symbiont Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 ja moge wykonac bloczki i to bardzo wydajne :) tylko kto chetnySorry ze nie na priv ale z pewnoscia nie tylko mnie to interesi... za ile robisz bloczki :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 myslalem nad 70 zł , bloczek <span style="color:red;">ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ktury</span> ma w środku od cholery pinów i nie są one lutowane ani wkręcane . ale mozna tez popracowac nad innym projektem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
symbiont Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 Masz moze jakies foto/linek, jak to wygloda ogolnie (z wierzchu)? i moze jakbys mogl wymiary bo ja sie juz mocno zastanawiam... Jak jest z zapinkami na to??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...