xan Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 Ja w tej chwili mam WDC [80gb] i nie jestem zachwycony. Bardziej byłem zadowolnony z Barracudy IV [40gb] Także polecam ci kupienie Seagate. Dokladnie nie przesadzajmy roznica miedzy Maxtorami Segatem i WD to nie sa jakies ogromne roznice ( mowie o dyskach 7200 RPM ) . Bo jezeli dysk jest 15 sekund szybszy to oznacza ze jest naszjszybszy , ale nie oznacza ze inne dyski to syf . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
/// Kaszpir /// Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 Ja w tej chwili mam WDC [80gb] i nie jestem zachwycony. Bardziej byłem zadowolnony z Barracudy IV [40gb] Także polecam ci kupienie Seagate. Dokladnie nie przesadzajmy roznica miedzy Maxtorami Segatem i WD to nie sa jakies ogromne roznice ( mowie o dyskach 7200 RPM ) . Bo jezeli dysk jest 15 sekund szybszy to oznacza ze jest naszjszybszy , ale nie oznacza ze inne dyski to syf . Lepiej zajrzyj TU : http://twojepc.pl/artykuly.php?id=cztery_d...c159662c0a81b3d Różnice są i to w niekórych sytuacjach BARDZO DUŻE .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 Wiesz roznice w kazdych testach sa inne , na Benchmark.pl tez , pozatym ja nie lubie jak sie tak mowi ze ten dysk jest zajebiscie szybki a ten nie jest . Bo dajmy na to jak kopiujesz filmy na drugi dysk to co zliczasz lacznie ile mega wlaczasz stoper i liczysz ?? . Wazne aby dysk byl malo awaryjny i nie powodowal zadnych dziwnych rzeczy( dodatkowo omze byc cichy ) . Pozatym ja nie widze zadnej roznicy miedzy dyskami Maxtora , WD czy Seagate wybralbym kazdy z nich . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...