Skocz do zawartości
witek_p

Jeżeli kogoś interesuje Ti4200

Rekomendowane odpowiedzi

qwa witek-sams e nabijash...........

...............tak weim, ja etsh tera nabilem :lol:

....lame

Kolejny post.

Bruce to nie ja zacząłem tylko Fido, wiec to on nabija posty a nie ja, tylko odpowiadam (zauważ ile ja mam postów, naprawdę nie piszę tak bo muszę napisać, tylko jak mam jakiś konkret).

Pozdr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Uwazam ze wklejenie checi kupna/sprzedazy do podpisu jest rownie chamskie i sklania danego uzytkownika do pisania gdzie popadnie, na kulturalnych, duzych forach na zachodzie jest dzial stosowny i tyle.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Uwazam ze wklejenie checi kupna/sprzedazy do podpisu jest rownie chamskie i sklania danego uzytkownika do pisania gdzie popadnie, na kulturalnych, duzych forach na zachodzie jest dzial stosowny i tyle.

Na giełdę jednak czasami zaglądają, bo już dwie rzeczy dzięki giełdzie sprzedałem.

Poza tym na górze koło "statystyk" jest link do giełdy i jest on tam po to, żeby nie dawać ogłoszeń na forum - o czym witek)p pewnie nie wiedział :lol: - długo trzeba było się nawalczyć, żeby ten link zostałltam umieszczony, więc nie dawaj tu więcej ogłoszeń.

witek_p - jaja sobie robisz :evil: piszesz, że inni nabijaja posty, a tymczasem w tym temacie 3 na 4 twoje posty są bezwartościowe i nic nie wnoszą poza denerwowaniem innych użytkowników :evil: :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kolejny post.

n/c

Bruce to nie ja zacząłem tylko Fido, wiec to on nabija posty a nie ja, tylko odpowiadam  (zauważ ile ja mam postów, naprawdę nie piszę tak bo muszę napisać, tylko jak mam jakiś konkret).

Pozdr.

No ta.. ja zaczalem.. tak sie sklada, ze moj pierswszy post tutaj nie byl nabijaniem, tylko mial Ci uswiadomic, ze robisz zle, ale oczywiscie ty odwrociles sytuacje (wg zasady, ze najlepsza obrona jest atak) i teraz to ja jestem ofiara, tak?

Nie nabijam sobie postow, bo mi ten licznik zwisa, jak chcesz to popros ktoregos admina, zeby odjal mi te posty, albo nawet wyzerowal, jesli Ci to ulzy...

Jak masz cos na sprzedaz to, ze sie tak brzydko wyraze, spier**** (no offence) na allegro, albo wklej sobie do siga, jak ktos sie zainteresuje to sie zglosi, a nie na sile wciskasz topic, jakbys byl pempkiem swiata.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fido > tylko nie spier.....

varrol > faktycznie nie zauważyłem i będę z tego korzystał.

Przeczytajcie jeden link:

http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=14710

to moderator kieruje na oślą z działalnością gospodarczą, ja z góry informuję że takowej nie prowadzę i nie czerpię ze sprzedaży zysku, sprzedaję moje części z kompa po modernizacji i jak każdy z was pewnie wie nie przynosi to raczej dochodu.

PS

A tak pozatym to możę trochę wyluzujcie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi