witek_p Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 firmy MSI to zapraszam: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=8506109 Sorry za topic, ale na giełdę nikt nie zagląda. Pozdr. NIEAKTUALNE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 takie rzeczy to sobie do sig'a wklejaj a nie osobny topic :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 takie rzeczy to sobie do sig'a wklejaj a nie osobny topic :evil:I kolejny post poszedł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 Nie odwracaj kota ogonem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 Nie odwracaj kota ogonem...I jeszcze jeden. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 qwa witek-sams e nabijash........... ...............tak weim, ja etsh tera nabilem :lol: ....lame Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 qwa witek-sams e nabijash........... ...............tak weim, ja etsh tera nabilem :lol: ....lame Kolejny post. Bruce to nie ja zacząłem tylko Fido, wiec to on nabija posty a nie ja, tylko odpowiadam (zauważ ile ja mam postów, naprawdę nie piszę tak bo muszę napisać, tylko jak mam jakiś konkret). Pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elh Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 Uwazam ze wklejenie checi kupna/sprzedazy do podpisu jest rownie chamskie i sklania danego uzytkownika do pisania gdzie popadnie, na kulturalnych, duzych forach na zachodzie jest dzial stosowny i tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 Uwazam ze wklejenie checi kupna/sprzedazy do podpisu jest rownie chamskie i sklania danego uzytkownika do pisania gdzie popadnie, na kulturalnych, duzych forach na zachodzie jest dzial stosowny i tyle. Na giełdę jednak czasami zaglądają, bo już dwie rzeczy dzięki giełdzie sprzedałem. Poza tym na górze koło "statystyk" jest link do giełdy i jest on tam po to, żeby nie dawać ogłoszeń na forum - o czym witek)p pewnie nie wiedział :lol: - długo trzeba było się nawalczyć, żeby ten link zostałltam umieszczony, więc nie dawaj tu więcej ogłoszeń. witek_p - jaja sobie robisz :evil: piszesz, że inni nabijaja posty, a tymczasem w tym temacie 3 na 4 twoje posty są bezwartościowe i nic nie wnoszą poza denerwowaniem innych użytkowników :evil: :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 Kolejny post.n/c Bruce to nie ja zacząłem tylko Fido, wiec to on nabija posty a nie ja, tylko odpowiadam (zauważ ile ja mam postów, naprawdę nie piszę tak bo muszę napisać, tylko jak mam jakiś konkret). Pozdr. No ta.. ja zaczalem.. tak sie sklada, ze moj pierswszy post tutaj nie byl nabijaniem, tylko mial Ci uswiadomic, ze robisz zle, ale oczywiscie ty odwrociles sytuacje (wg zasady, ze najlepsza obrona jest atak) i teraz to ja jestem ofiara, tak? Nie nabijam sobie postow, bo mi ten licznik zwisa, jak chcesz to popros ktoregos admina, zeby odjal mi te posty, albo nawet wyzerowal, jesli Ci to ulzy... Jak masz cos na sprzedaz to, ze sie tak brzydko wyraze, spier**** (no offence) na allegro, albo wklej sobie do siga, jak ktos sie zainteresuje to sie zglosi, a nie na sile wciskasz topic, jakbys byl pempkiem swiata. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 Fido > tylko nie spier..... varrol > faktycznie nie zauważyłem i będę z tego korzystał. Przeczytajcie jeden link: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=14710 to moderator kieruje na oślą z działalnością gospodarczą, ja z góry informuję że takowej nie prowadzę i nie czerpię ze sprzedaży zysku, sprzedaję moje części z kompa po modernizacji i jak każdy z was pewnie wie nie przynosi to raczej dochodu. PS A tak pozatym to możę trochę wyluzujcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 to pozwolcie ze ja tez nabije sobie licznik troche :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 o ile GHz ją podkręciłeś :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 o ile GHz ją podkręciłeś :lol: :lol: :lol:Jeżeli pytasz czy jest "przekręcona" to informuję że nie. Karta jest na gwarancji i w przypadku najmniejszych problemów bym ją "wyserwisował" bo nie jest to problem. Pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
floyd Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 FIDO może kupisz tego g4 hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 moze i qpie... ale dopiero gdzies w lutym, i nie wiem czy akurat gf4, moze bedzie mnie stac na cos lepszego juz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...