bartpark Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Witam Sprzedałem kompa i potrzebuję rady jaką płytę pod amd64 3000 do 500zł z dobrymi parametrami O/C Z góry dziękuje.Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barraqda Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Abit AN8 nForce4 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob@k Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Bierz Asusa A8N-E na nForce4 Ultra.Polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MILANS Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2005 MSI neo4 platinum za 520 zł super mobo, ponoc najlepsze po DFI :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanx Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Zgadzam sie DFI najlepsza, jednak podobno czasem zdfazaja sie bugi NIE BIERZ MSI ANI GIGABYTE!!! najgorsze plyty ejsli cchodzi o OC. Powiedz tez czy ty masz socket 754 czy 939, oraz czy masz grafe na pci-e czy agp, jesli amsz 754 lub s.939 polaczony z AGP to nie pokrecisz duzo(do krecenia jest 939 i PCI-E :D)Wracajac do MOBO to ja mam epoxika i jestem bardzo zadowolony, ani razu mi plytka nie zablokowala OC(a pokrecam RAM grafe i porcka rowno ;)) Wiec polecam epoxa, oprocz tego kosztuje tylko 450 gdy inne po 600 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven246 Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2005 MSI nie nadaje się do OC? A miałeś z nią wogóle do czynienia? MSI Neo 4 platinum to jedna z najlepszych płyt pod socket 939, DFI ustępuje chyba tylko w możliwościach OC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanx Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Mailem z AGP i 939 i wszystko mi sie ciagle wywalalo, komp po kiku godzinahc pracy po zrestartowaniu nie bootowal sie, pmeci sie w ogole nie podkrecaly................. JA ODRADZAM MSI, ale wybierzesz co chcesz, tylko nie zdziw sie jak pewnego dnia ci komp nie wstanie, bo MSI tez slyna zie sie czesto pale prawdziwym ogniem ^^ Kilka osob z tego forum 3 plytki pod rzad msi sie po spalaly ^&^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 http://www.tbreak.com/reviews/article.php?...39&pagenumber=2 wybór redakcji :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...