wildmaks Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Witam wszystkich Sprawa dotyczy panela j/w. Z tym Audigy miałem same problemy, ciągłe trzaski itp. W końcu padł, został się tylko panel:) Chciałbym zakupić Audigy 2 ZS OEM, czy ten panel będzie do niego pasował? Zaznaczam że panel ten potrzebny mi jest do pracy. Wymiana karty na coś innego odpada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Sprawa dotyczy panela j/w. Chciałbym zakupić Audigy 2 ZS OEM, czy ten panel będzie do niego pasował? Zaznaczam że panel ten potrzebny mi jest do pracy. Wymiana karty na coś innego odpada. 1584664[/snapback] Nie będzie pasował. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PgX Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Owszem będzie pasował. Nawet na allegro można spotkać same panele od Audigy Platinum do połączenia z ZS ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BPO Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 bedzie pasowal jak najbardziej, do kupna nawet w sklepach jest sam panel pozdrawiam dla pewnosci- zapytac na stronie creativa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildmaks Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 To jeszcze takie pytanko poza konkursem. Czy ktos spotkał się z takimi samymi przypadkami trzasków w Audigy 2 ZS jak w Audigy 2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...