Uzurpator Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 ...lub opisu przynajmniej podstawowych bibliotek C++ dla dos/win32. Najlepiej plik hlp wingrozy lub pdf. Za wszelakie linki z góry dziękuję. PS. mógłbym zainstalowac jeszcze raz deva, ale nie wiem czy ten hlp tam jest, a dev wymaga odinstalowania przed ponowną instalacją a dwie godziny spędziłem ustawiając sobie środowisko... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 Nie znajdziesz w nim helpa do samego jezyka... Najmniejsze co mam to ok 70 megowy help od Borlanda, calkiem przyjemnie wszystko opisane, jak masz jakis ftp czy cus to moge wrzucic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzurpator Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 Nie potrzebuję dokładnego opisu języka. natomiast nie mam nigdzie spisu choćby podstawowych funkcji (sinusym kwadraty, operacje na plikach, generator liczb losowych i inne tego rodzaju badziewia). Co do tego 70 megowego helpa - niestety ja ftp-brak :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 Sam opis standardowych funkcji jest w malutkim pliczq, po spakowaniu ok 580KB, daj namiary to Ci wysle. Z tym, ze to jest pisane pod katem kompilatora Borlanda, wiec w DevC++ moga byc czasem lekkie roznice... PS. widze, ze tez jestes fanem TTD :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzurpator Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 Sam opis standardowych funkcji jest w malutkim pliczq, po spakowaniu ok 580KB, daj namiary to Ci wysle. Z tym, ze to jest pisane pod katem kompilatora Borlanda, wiec w DevC++ moga byc czasem lekkie roznice... PS. widze, ze tez jestes fanem TTD :) Oj fanem fanem - to się zgadza ^^ A pliczek bym bardzo prosił na uzurpator@poczta.wp.pl :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 poszlo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ya23 Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 no to ya też chce: ya23@o2.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...