Morfeusz Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 Czytałem że AMD Thunderbird 1.4GHz jest zablokowany; podkręcałem go do 1575 i oczywiście był niestabilny, a wiec jak go odblokować?? Czy to że jest niestabilny jest winą blokady, czy da sie podkręcić go do tej czestotliwosci i żeby był stabilny? Prosze o odpowiedź!! :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 Czytałem że AMD Thunderbird 1.4GHz jest zablokowany; podkręcałem go do 1575 i oczywiście był niestabilny, a wiec jak go odblokować?? Czy to że jest niestabilny jest winą blokady, czy da sie podkręcić go do tej czestotliwosci i żeby był stabilny? Prosze o odpowiedź!! :D Uzyj SZUKAJ!!!Czy to takie trudne? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 A ja ci odpowiem. Mam takowego Thunderbirda i max co poszedl to 1560. A mnoznik mam fabrycznie odblokowany. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...