Skocz do zawartości
SuChyY

WC - kilka pytan

Rekomendowane odpowiedzi

Wiec tak, wpadlem na to WC z CPC.pl... nie smiac sie !!

Cena jest dobra - 100zl, a w niedlugim czasie bede mial takie fundusze - na wiecej mnie nie stac. Mam kilka pytan:

- Czy pod blok mozna zalozyc coopershima ?

- Ile moze kosztowac chlodnica z jakiegos grata ?

Wlasciwie to jest pewne ze schlodzi to lepiej mojego Athlona niz Titan D5TB, ale jaka jest rozniaca pomiedzy zestawem z chlodnica i bez ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cena jest dobra - 100zl, a w niedlugim czasie bede mial takie fundusze - na wiecej mnie nie stac.  Mam kilka pytan:

Wlasciwie to jest pewne ze schlodzi to lepiej mojego Athlona niz Titan D5TB, ale jaka jest rozniaca pomiedzy zestawem z chlodnica i bez ?

Z coperem to bez problemu bez raczej bym nie ryzykował bo ta zapinka wygląda na sztywną i może być nieprzyjemnie dla proca a co do cen chłodnic to ostatnio ktoś o tym pisał czyli OPCJA SZUKAJ :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

niestety nic nie moge znalezc... znalazlem tylko o tym ze chlodnic od Lublina kosztuje 80zl... a ja bym wolal cos tanszego :) cos tak do 40...

To raczej ze szrota bo na nooofke to za mało chyba że gdzieś masz znajomego który tym obraca lub może załatwić. Chyba 60 PLN było najmniej ale nie jestem pewien :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Popytaj kolesi, pogrzeb znajomym w garazach - ja tak znalazlem chlodnice od fiata 125p - dostalem za darmo, a na dodatek ma taka powierzchnie ze nie trzeba zadnego wentyla

Ewentualnei znajdź jakiś szrot (im dalej od centrum tym lepiej bo niższe ceny) i idziesz wybierać... Tyle że możesz trafićna nieszczelną więc najlepiej się z gościem umówić że dasz mu 10 wiecej jak da ci możliwość ewentualnego zwrotu w przypadku nieszczelności...

A najtanie to (nei licząc za darmo) to można tak koło 10 - 15 pln dostać (ja dałem 12 )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cena jest dobra - 100zl, a w niedlugim czasie bede mial takie fundusze - na wiecej mnie nie stac.  Mam kilka pytan:

A może byś tak sam wykonał WC :D użyj szukaj tosię dowiesz jak :D

O wiele taniej i do tego radocha jak zadziała :D :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...