Kamyk_^ Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Witam Zastanawiam sie od jakiegos czasu nad kupnem zasilacza do moje kompa. Bylem w zasadzie zdecydowany na Modecoma : http://allegro.pl/show_item.php?item=60105794 ale dzisiaj kumpel podrzucil mi innego linka :) do Chiefteca : http://allegro.pl/show_item.php?item=60229203 Co o tym myslicie ??? Roznica cenowa jest niewielka i miesci sie w moich wymaganiach ale czy warto brac ten Chifteca czy do mojej konifuracji wystarczy Modecom ??? Konfiguracja: -Celereon D 2,8GHz -Abit VT7 -2xdyski 80GB -Naped DVD -CD-RW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ste3an Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 kamyk idz do lekarza psychiatry kolejny bzdurny topic o zasilaczach zakladasz :P Do zamkniecia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danrok Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Chieftec. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 jeszcze nie widziałem testu tego nowego modecona ale jesli jest na bebechach fortrona to powinien być na poziomie chiefa a jest zauważalnie tańszy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk_^ Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Z tego co czytalem z opisow, mimo klasy firmy Chieftec ten zasilacz np przy 12V ma jedynie 10A a Modecom ma 18A :) Wiec jednak zdecyduje sie na Modecoma a do tego jest tanszy :) Pozdrawiam ste3an: takie pytania sa kierowane do osob ktore juz zakupily zasilacz i moge sie podzielic jakimis spostrzezeniami :) A wy odsylacie tylko do przyczepionego testu zasilaczy ktory faktycznie jest niezly ale nie zawiera duzej ilosci zasilaczy a do tego czytanie 17 stron czy nawet wiecej mija sie z celem. A do tego wyszukiwanie rowniez nie daje efektow. Po to moim zdaniem jest to forum aby zadawac takie pytania. Nie pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAHAWK_ Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 ... Chieftec ten zasilacz np przy 12V ma jedynie 10A a Modecom ma 18A :) ... chiftec ma dwie linie 12V jedna 10A a druga 15A Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma1y Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 od kilku miechów nie jestem w temacie zasilaek - Zawsze warto mieć 2 linie 12V ??? (bo gdzis chyba czytalem ze czasami np w Taganach to pomyłka) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...