Linoge Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 (edytowane) wspaniale poczucie humoru nie ma co ... eh moze jeszcze pogadamy o pochwach ? :mur: albo o "mamie" i "tacie" bo to wszystko mozesz znalezc w kompie ... Edytowane 11 Sierpnia 2005 przez Linoge Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 rzeczywiście skończmy ten OT :D mam pytanie jak z wydajnoscia tego bloczka "Spider Xtreme 3.0 LX" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Linoge napisał(a): wspaniale poczucie humoru nie ma co ... eh moze jeszcze pogadamy o pochwach ? :mur: albo o "mamie" i "tacie" bo to wszystko mozesz znalezc w kompie ... 1589188[/snapback] Rozumiem ze mogla ci sie nie spodobac moja wypowiedz, nie trafilem w twoje poczucie humoru, masz zly nastroj albo jest jeszcze jakis inny powod. Ale reakcja jaka prezentujesz jest chyba nieco na wyrost :blink: eot A jezeli chodzi o spidera to ten tescik sporo pokazuje i widac ze jest duzo tanszych i lepszych blokow od niego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 więc uświadomiłeś mnie co od wydajności SX LX :unsure: w takim razie wybór jest tylko jeden :wink: wszystkim dziękuję za wytrwałość w tłumaczeniu i za nieocenioną pomoc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...