Gość hydro2 Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Pojawila sie kolejna gra vipeoto podobna.Ostatnia byl Trackmania sunrise. Zapraszam do dyskusji :) Gallery ------> http://gry.wp.pl/core.html?filtr=1,0&x=sli...699,-1,-1,-1,19 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Widze ze to jakies wyscigi przyszlosci... nie lubie takich, wole normalne, szosowe autka. Takie gry sie szybko nudza (te z przyszlosci ;p). Ogolnie tez pewnie bedzie to polegalo na tym, zeby dojechac do mety i po drodze lapac powerupy? Nudnawe takie gry sa. Pzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megagames Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Właśnie dorwałem full wersje tej gry. Jak dla mnie to dość przeciętna pozycja, mało fajnych efektów ktore lubie w tego typu grach, poprsotu kolejne futurystyczne wyścigi bez większych rewelacji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 Wyścigi te są lepsze od Star Wars: Racera (co chyba trudne nie było :D ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 ok mam CDA i sobie zainstalowałem Powera... klikam na ikonke i ni huhu... nic się nie dzieje :-/ jakieś porady? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...