Smash Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Witam! Czy ktos moze polecić mi jakiś słownik do angielskiego(ang-ang, ang-pol) z wbudowanym lektorem:) Tzn chodzi o to aby czytał wskazany wyraz, musze troche swoją wymowe podszkolić :) pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Macmillan (for advanced learners), dodają do słownika drukowanego. Koszt to chyba około 90 złotych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smash Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 to słownik rozumiem ang-ang? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Ja mam Longman 'dictionary of contemporary english' (książka + cd). A ze słowników online z wymową polecam - Merriam-Webster. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 to słownik rozumiem ang-ang? 1595355[/snapback] Tak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Przeciez takie słowniki są za darmo w Internecie, chciażby popularny ling.pl. Chyba, ze chodzi Ci o przenośny translator. W takim przypadku polecam przejrzec tą strone: http://polski-slownik.ectaco.name/slovniki...ktroniczne.html Osobiście posiadam ten model i poki co sprawuje sie świetnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...