zomer Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 Mam taki problem : reinstal systemu win se 98 i dzwięk jest zniszczony, wogóle to mam dzwiek zintegrowany ale ten jest do du.y i zainstalowałem sb128 i gdzie bym tej karty nie wsadził (slot pci) to i tak jest zniszczony dzwięk, próbowałem już instalować narpiew stery od muzy i działa bez zazutu ale jak potem zainstaluje stery od via (via 4 in 1) to się wszystko piepszy. Acha i taki jeszcze problem : zflashowałem biosa (plyta ak32v2.1 kt266) na najnowsza wersję bo ma funkcje te same co przy chipsetach kt266A, i teraz jest tak jak by było kt266A i się wiesza po zainstalowaniu sterów od via, gdzieś po parnastu minutach. dzięki za pomoc (o ile ją otrzymam :) ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZiBi Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 jesli wkladales jakis nowy hardware to musza byc zaklocenia jakies. Jesli nie to jakis progs powoduje zaklucenia. Sam tak mialem. Sprobuj wszystkie bajery w systemie wylaczyc i sprawdz jaki bedzie efekt (sam tak mialem) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zomer Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 co tylko jeden mondry się znalazł :idea: :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZiBi Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 hehehe moze nie az taki madry ale doswiadczony przez zycie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOLO Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 Moze trzeba najpierw wylaczyc w Biosie zintegrowana dzwiekowe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 Sprawdzałeś co jest na 133x10? Nie wiem jaki masz dzielnik bus/pci, ale mnie kiedyś nie wyrabiał SB 128 na podkręconej magistrali, przy okazji robiąc jaja z kartą sieciową, z którą miał wspólne IRQ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...