Cyjanek Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Witam zakupiłem drukarkę atramentową firmy Canon model IP4000. Mam z nią pewien problem. Około tygodnia drukowałem normalnie kartki A4 w w kolorze i czarno-białym, aż do dzisiaj kiedy otworzyłem klapkę do drukowania CD wydrukowałem ok. 5 etykiet na CD. Kiedy zamknąłem tą klapkę i chciałem drukować A4 drukarka nie rozpoczynała pracy wyświetlająć komunikat o niezamkniętej klapie do wkładania CD. Ja tą klapę zamknąłem i nie wiem w czym problem. Jakie jest Wasze zdanie w tym temacie i co ewentualnie mógłbym zrobić. Z góry pozdrawiam i dziękuję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IchBinIdiot Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Czujnik się "zawiesił". Pomerdaj klapką, może mu przejdzie. Nie mam tej drukarki pod ręką żeby sprawdzić jak to można odblokować, ale tam musi być jakiś czujnik optyczny albo mechaniczny. Dobrze popatrz, może będzie widać gdzie jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...