Gość Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 ktos wie gdzie mozna dostac tanie tusze do tej drukary zarowno b/w jak i color bo w sklepach sa po 150 zł chodzi mi o strony sklepow internetowych Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-lexa Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 A nie lepiej napelnic. Operacja nieskomplikowana i wyjdzie po max.40 zl od pojemnika Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 ale kolor podobno nie warto napelniac chyba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-lexa Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 Warto.Ja tak robie.Oryginalny pojemnik ~150zl ,podroba ~90zl, a tusze starczajace na dwa zaladowania ~45zl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 nikt nie zna jakis stronek z tanimi tuszami? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 ja niemam dylemata bo za darmo dostalem kilka tuszy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 ja niemam dylemata bo za darmo dostalem kilka tuszy :)no to mi pomogles? nabijasz sobie posty? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 ja tez sam napelniam - jest to najlepsz (czyt. najtansze ;)) rozwiazanie. Nie ma sensu kupowac nowych tuszy gdyz lepiej sie oplaci drukare na nowa wymienic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...