bruce Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 jak w temacie, jak wywalicie topic , to troodno :) na priv, lub gg proshe :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 ja tesh kupie :) ale w styczniu :P jak ceny spadna... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 ja tesh kupie :) ale w styczniu :P jak ceny spadna...nie wiem czy wiesz ale juz nie robia radkow 8500 i Ati "walczy" z ich sprzedaza.szukalem jakis miesiac temu (wrocek) i sa same no name, chcialem firmowke i NIC!!a w styczni to nawet no name nie znajdziesz w sklepie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 bruce - jak dasz mi 1000zł to Ci sprzedam od ręki mojego :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 grrr, szkoda.... ale niestety nie uzbieram wczesniej kasy... bede musial kupic albo uzywanego, albo cos innego... :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 bruce - jak dasz mi 1000zł to Ci sprzedam od ręki mojego :wink: to ja poshookam :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 hej Bruce...a ile masz kasy? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacyk Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 na Allegro masz za 490 z 3 letnią gwarancją Hercules 8500LE FDX., mam takiego - polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 Hm... A ile dajesz za zmodowanego oryginała bruce ? :mrgreen: Czy szukasz jakiejs wersji low-end R200 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 Hm... A ile dajesz za zmodowanego oryginała bruce ? :mrgreen: Czy szukasz jakiejs wersji low-end R200 ? ch mnuie obchdzi, czy cos zmodowane, czy nie, raczej kupie sobie herculesa 8500le, ale w sklepie, no chyba, ze ma ktos uzywanego, na allegro nie kupie :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 hej Bruce...a ile masz kasy? :) to zalezy.................. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 A tak z innej beczki- porównywali wydajność Radeona 9000 PRO i Radeona 9500. Nie pamiętam linak- z rana czytałem w budzie- jakoś mi się znalazł :)W wielu Radeon 9000 PRO wgniatał, lub na równi z nowszą konstrukcją :D. Czasem był marginalnie wolniejszy. Niezły LOL :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 Dobra- bez zciemy- ile byś dał za mojego Radka ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 ja też chcveiałem sobie kupić a raczej namówić amme żeby mi kupiła na święta gf4 4200 ale chyba mi nie kupi bo powie że zadrogo na takie pirdoły(moja mama jest ciemna w tych sprawach i nie wie o co chodzi) wiec polecilibiście mi alternatywe na radeon 9000 pro czytałem tesyt że niewiele gorszy od w/w gf.Jak myślicie dobry wybór Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 ja też chcveiałem sobie kupić a raczej namówić amme żeby mi kupiła na święta gf4 4200 ale chyba mi nie kupi bo powie że zadrogo na takie pirdoły(moja mama jest ciemna w tych sprawach i nie wie o co chodzi) wiec polecilibiście mi alternatywe na radeon 9000 pro czytałem tesyt że niewiele gorszy od w/w gf.Jak myślicie dobry wybór 8O r9000pro niewiele gorszy od gf4 ti 4200 :lol: nie czytaj tej gazety albo nie przegladaj stron na ktorych tak wyczutales :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 Dobra- bez zciemy- ile byś dał za mojego Radka ;) 1.jakie pameici? 2.ile koshtooje nowy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 zawiodlem sie na was................ :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 Pamięci to 5ns Samsungi( tak pisze), a to- co widzisz w podpisie- to właśnie ten model. Dziwne te pamięci- w biosie są ustawione na ,,Normal"-cas 2-czyli jak w każdym dobrym Radku. Dziwna sprawa. Raczej nie wyciśnie się wiele więcej z tych pamięci- tu trzeba by było już robić V-Moda i radiatory. 275 jest tu granicą w 100% stabilną i bez przekłamań obrazu. Ale cos czuję, że i tak byś go ode mnie nie kupił. A i pewnie cena by cię nieinteresowała. 8) Z resztą szkoda sprzedawać- bo karta lux i full wypas :) Nowy kosztuje u mnie w Białymstoku 725 zł. Moja oferta? 580-600. Zielony laminat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 to ja podziekuuje :P bo tyle kasy za 5 ns, to ja nie dam, moglem miec herculesa za 400 zeta, ale bez gwarancji :( heh, gdyby to bylo 3.6 ns....... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...