Skocz do zawartości
bruce

kupie radka 8500/8500le, lub gforce-a4, lub3!

Rekomendowane odpowiedzi

ja tesh kupie :) ale w styczniu :P jak ceny spadna...

nie wiem czy wiesz ale juz nie robia radkow 8500 i Ati "walczy" z ich sprzedaza.szukalem jakis miesiac temu (wrocek) i sa same no name, chcialem firmowke i NIC!!a w styczni to nawet no name nie znajdziesz w sklepie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hm... A ile dajesz za zmodowanego oryginała bruce ? :mrgreen: Czy szukasz jakiejs wersji low-end R200 ?

ch mnuie obchdzi, czy cos zmodowane, czy nie, raczej kupie sobie herculesa 8500le, ale w sklepie, no chyba, ze ma ktos uzywanego, na allegro nie kupie :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A tak z innej beczki- porównywali wydajność Radeona 9000 PRO i Radeona 9500. Nie pamiętam linak- z rana czytałem w budzie- jakoś mi się znalazł :)W wielu Radeon 9000 PRO wgniatał, lub na równi z nowszą konstrukcją :D. Czasem był marginalnie wolniejszy. Niezły LOL :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja też chcveiałem sobie kupić a raczej namówić amme żeby mi kupiła na święta gf4 4200 ale chyba mi nie kupi bo powie że zadrogo na takie pirdoły(moja mama jest ciemna w tych sprawach i nie wie o co chodzi) wiec polecilibiście mi alternatywe na radeon 9000 pro czytałem tesyt że niewiele gorszy od w/w gf.Jak myślicie dobry wybór

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja też chcveiałem sobie kupić a raczej namówić amme żeby mi kupiła na święta gf4 4200 ale chyba mi nie kupi bo powie że zadrogo na takie pirdoły(moja mama jest ciemna w tych sprawach i nie wie o co chodzi)  wiec polecilibiście mi alternatywe na radeon 9000 pro czytałem tesyt że niewiele gorszy od w/w gf.Jak myślicie dobry wybór

8O r9000pro niewiele gorszy od gf4 ti 4200 :lol:

nie czytaj tej gazety albo nie przegladaj stron na ktorych tak wyczutales :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pamięci to 5ns Samsungi( tak pisze), a to- co widzisz w podpisie- to właśnie ten model. Dziwne te pamięci- w biosie są ustawione na ,,Normal"-cas 2-czyli jak w każdym dobrym Radku. Dziwna sprawa. Raczej nie wyciśnie się wiele więcej z tych pamięci- tu trzeba by było już robić V-Moda i radiatory. 275 jest tu granicą w 100% stabilną i bez przekłamań obrazu. Ale cos czuję, że i tak byś go ode mnie nie kupił. A i pewnie cena by cię nieinteresowała. 8) Z resztą szkoda sprzedawać- bo karta lux i full wypas :)

Nowy kosztuje u mnie w Białymstoku 725 zł. Moja oferta? 580-600.

Zielony laminat.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi