DREDD Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 Co sądzicie o pamięciach PC2100 256MB Microna??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 nic... poza tym, ze pamieci kingstona rzadza i ja bym raczej kupowal pc2700 (nadal nie wiem, co z tymi ddr400, czy dzialaja lepiej, czy nie) i od razu 1Gb. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
symbiont Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 nic... poza tym, ze pamieci kingstona rzadza i ja bym raczej kupowal pc2700 (nadal nie wiem, co z tymi ddr400, czy dzialaja lepiej, czy nie) i od razu 1Gb.i po jaka cholere ci 1gb ramu :?: :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 montuje filmy. za rok i tak bedzie potrzeba, zeby coskolwiek wlaczyc. poza tym nigdy za duzo. jutro skladam sprzet na ddr333 samsunga. Ktos tu pisal, ze sa cienkie? Na tweak.pl, albo benchmark.pl pisali, ze szybsze od corsair 400 i w ogole wypas. co jest prawda Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 montuje filmy. za rok i tak bedzie potrzeba, zeby coskolwiek wlaczyc. poza tym nigdy za duzo. jutro skladam sprzet na ddr333 samsunga. Ktos tu pisal, ze sa cienkie? Na tweak.pl, albo benchmark.pl pisali, ze szybsze od corsair 400 i w ogole wypas. co jest prawda dokladnie ramu nigdy nie za duzo :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
symbiont Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 jutro skladam sprzet na ddr333 samsunga. Ktos tu pisal, ze sa cienkie? Na tweak.pl, albo benchmark.pl pisali, ze szybsze od corsair 400 i w ogole wypas. co jest prawda bo samsungi sa lepsze :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 Troche odjezdzamy od tematu. Ja uwazam, ze lepiej kupic pamieci dobrej firmy, masz pewnosc, ze beda dzialac tak, jak jest na nich napisane. Kupilem wczesniej pamieci SPECTEC i nie dzialaly na fsb 133, mimo, ze jako takie byly sprzedawane... Kingstony pomykaja strasznie, warto bylo dolozyc 50 zl. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...