Czaruś :) Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Potrzebuje coś do samego skanowania, w celu wykrycia badów, miałem na początku dysku, HDD Reg mi je usunął, dojechałem do 50GB i nic nie było, chce sprawdzić czy są dalej, ale nie chce mi sie czekać HDDRegenem kilkanaście godzin, bo to 250GB :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 nic innego jak hddregenerator nie znam.... zostaw go poprostu na noc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Z innych to wchodzisz na strone producenta dysku i on zawsze udostępnia narzedzie do skanowania. Tak czy siak jeśli to duży dysk to dokładny skan i tak może zająć kilka godzin, a jeśli przyjdzie mu coś naprawiać to pewnie i więcej. Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaruś :) Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Dojechałem do kocnca HDD Regenem i nic nie znalazł :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...