Saimek Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 Bomarek widze ze podoba Ci sie kontrukcja typu finy :) jest dobra bo PowerX wydajny jak cholera tyle ze jak cos plywa w ukladzie to finy sie ciut przytykaja i to jest chyba jedyny minus. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 Faktycznie nie doczytałem..... Tak na prawde to trafiłem na aukcje przez przypadek, wiec zalicytowałem, nie cytajac dokladnie. Takie grosze za powerXa.... Kiedys gaz sprzedawał to poszedł za 138 oile dobrze pamietam. Za 75 zł to brac i sie nie zastanawiac, wiec nie pomyslałem sprzedajacy by sie zgodził na taka cene. Napisałes do niegocos, czy on sie Ciebie pytał czy chcesz zakonczyc, czy poprostu zakonczył i sprzedał? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bomarek Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 Bomarek widze ze podoba Ci sie kontrukcja typu finy :) jest dobra bo PowerX wydajny jak cholera tyle ze jak cos plywa w ukladzie to finy sie ciut przytykaja i to jest chyba jedyny minus. 1634033[/snapback] Już frezer szykuje się do pracy będzie coś a la Kyniek ale tylko jedna sztuka.Teraz bawie się w polerowanie termiczne pleksy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuperRzeźniK Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 Świetnie! jesteś ekspert! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kepons Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 Świetnie! jesteś ekspert!Archeolog roku :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nargil Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 skoro juz temat odkopany to moze autor pochwali sie jakimis nowosciami ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuperRzeźniK Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 no bo jak taki fajny układzik i go nie pochwaliłem, to co mam nie odgrzebywać!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bomarek Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 Woda sobie płynie w moim WC a ja na razie mam inne hobby. Lampy to dopiero zabawa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 (edytowane) nie ma to jak kV :D duzo takie wzmaki wychodza ? ile cos takiego kosztuje ? a jak bym sobie chcial zrobic taki na 2x15W ? moze troche wiecej informacji ? Edytowane 23 Listopada 2005 przez Linoge Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rengor Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 A ja mam pytanie dotyczące WC jaką dokładnie chłodnice tam zamontowałeś i ile cię ona kosztowała? Pisze dla tego że temat został odkopany przez archeologa roku. Taki mały OT może zacząc rozdawac nagrody dla takich wybitncyh archeologów :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bomarek Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 Chłodnica ma budowe taka jak Kadet jest troche mniejsza ma wymiary części czynnej(bez zbiorników)13x16cm a gr. 5cm,szrot ale nie pamiętam ile dałem ale chyba nie więcej jak 30zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rengor Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 Wielkie dzięki za odpowiedz. Pytałem sie dla tego, że sam mam zamiar złożyc sobie chłodzenie wodne i mam nawet projekt blku na cpu ale niewiem jak go wykonać. Takie małe ot jak łączyc ze sobą warstry miedzi bez utraty w przewodzeniu ciepła? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bomarek Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 A na jaki procesorbędziesz robił blok? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rengor Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 Narazie na cos pod socket a mam narazie athlona xp palomino 1700+ nidlugo zmienie porcka a w przyszłosci na a64. A czy to ma duży wpływ pod jaki porcesor roebie bloczek? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
:)krzymack_opole(: Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 (edytowane) Czesc... :) Widze , ze znasz sie na tym wszystkim i w zwiazku z tym chcialem zapytac co sadzisz o tym, aby zamiast elementow miedzianych zastosowac rureczki plastikowe? Bo chce skladac swoje WC i chyba bede sie wzorowal na Twoim bo tak mi sie podoba ze szok :rolleyes: z gory bede Ci bardzo wdzieczny za wszelkie rady, odezwij sie moze na gg jesli mozesz - 4681621 :) pozdrawiam Edytowane 29 Listopada 2005 przez :)krzymack_opole(: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 (edytowane) Woda sobie płynie w moim WC a ja na razie mam inne hobby. Lampy to dopiero zabawa. Widze EL84 (6p14p) miło układ SE ?? Z lewej strony chba słuchawkowy.. Kondensatory schowaj w pocięta rure od odkurzacza chromowana. Linoge kV noo ... ;) Fajne sa.. ( u mnie we wzmaku w.cz 1500V) Edytowane 29 Listopada 2005 przez Kwazor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...