--Noe-- Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Siema. Od niedawna mam Samsunga SyncMaster 795mb.I mam dziwny problem. Jak patrze na monitor, to tak jakby była na nim taka folia. Jak przewijam naprzykład strone internetową i patrze w jeden punkt, widze takie ciemniejsze obszary, które stoją w miejscu, nieukrywam że mnie to bardzo denerwuje! Wie ktoś ocochodzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hamm3r Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tuco22 Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Potestuj sobie monitor programem Nokia Monitor Test, czy nie ma żadnych przebarwień na kineskopie itd.Może tam zobaczysz czy nie ma czegoś dziwnego z obrazem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...