ryperos Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Chciałbym się dowiedziec jak sprawdzic serie procesora?? i jak by ktos się znał to co moze powiedziec o moim procu P 4 2.4>>Family F,Model 4,Stepping 1,Revision EO. podkręcony jest do 2.52Mhz.Mam jeszcze duzo pytań jak co to gg4200721. z góry dziex!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsoushi Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 o procku to wiele Ci nie powiem poza tym ze da sie z niego zapewne o wiele wiecej wycisnac... serie ma nadrukowana na coopershimie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_ice Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 wycisnie wiecej... ale nie na tym asrocku <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryperos Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 czemu nie na tym asrocku?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_ice Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 (edytowane) bo asrock to kategoria low-end i z tego co wiem to ta plyta nie ma blokady pci/agp (moze sie myle?) wiec nie wroze sukcesow w oc Edytowane 22 Sierpnia 2005 przez Sir_ice Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryperos Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 wiem to prawda ma blokade ale troszke pokrecic chyba mozna?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...