Skocz do zawartości
SPD1030

256 Ram Eliksir Problem Pomocy Prosze

Co mam zle zrobione. Cp moge zrobic by bylo lepiej...?  

1. 1. Co mam zle zrobione. Cp moge zrobic by bylo lepiej...?

• URL IMG
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Mama taki problemik mały...Właściwie strasznie mnie denerwujący...

Mam 128 ram i dokupiłem do tego 256 ram eliksir...

Wszystko jest okey. Windowss w menędżeże wykrywa pamię i pokazuje tyle ile mam w rzeczywistiości... Ale facet ze sklepu powiedział że komputer będzie chodził szybciej bo do tej pory chodził straszliwie wolno...

Nie mam wirusów tyle wiem. Ale co zrobić żeby ta pamięć zaczela przynosic jakies efekty.. Abym mógł zacząć normalnie grac??????? :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :unsure: :sad:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Reszte sprzetu pewnie sami mamy zgadnac??

W jakie gierki chcesz grac??

1607308[/snapback]

SORRy ale niehce w nic grać ale niezabardzo wiem jakie sa inne bo skladali mi w serwisie kompa... a co to sa te dane czego one dotycza te ktore pred chwila tam napisałeś

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

SORRy ale niehce w nic grać ale niezabardzo wiem jakie sa inne bo skladali mi w serwisie kompa... a co to sa te dane czego one dotycza te ktore pred chwila tam napisałeś

1607362[/snapback]

Znaczy sie jescze raz sorry... Chce grac w takie gry jak np: the sims2 ... myslalem ze o inne gierki chodzi... wiem ze bedzie chodzic bo moj kolega ma 256 i 1,0ghz procesor i chodzi bezproblemowo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi