SPD1030 Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Mama taki problemik mały...Właściwie strasznie mnie denerwujący... Mam 128 ram i dokupiłem do tego 256 ram eliksir... Wszystko jest okey. Windowss w menędżeże wykrywa pamię i pokazuje tyle ile mam w rzeczywistiości... Ale facet ze sklepu powiedział że komputer będzie chodził szybciej bo do tej pory chodził straszliwie wolno... Nie mam wirusów tyle wiem. Ale co zrobić żeby ta pamięć zaczela przynosic jakies efekty.. Abym mógł zacząć normalnie grac??????? :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :unsure: :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Reszte sprzetu pewnie sami mamy zgadnac?? W jakie gierki chcesz grac?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPD1030 Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Reszte sprzetu pewnie sami mamy zgadnac?? W jakie gierki chcesz grac?? 1607308[/snapback] SORRy ale niehce w nic grać ale niezabardzo wiem jakie sa inne bo skladali mi w serwisie kompa... a co to sa te dane czego one dotycza te ktore pred chwila tam napisałeś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPD1030 Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 SORRy ale niehce w nic grać ale niezabardzo wiem jakie sa inne bo skladali mi w serwisie kompa... a co to sa te dane czego one dotycza te ktore pred chwila tam napisałeś 1607362[/snapback] Znaczy sie jescze raz sorry... Chce grac w takie gry jak np: the sims2 ... myslalem ze o inne gierki chodzi... wiem ze bedzie chodzic bo moj kolega ma 256 i 1,0ghz procesor i chodzi bezproblemowo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...