stachu91 Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Witam Mam problem podobny jak w temacie xxx lecz nic nie bajerowałem z budowaniem czegoś, przełączaniem itp itd Za to wiem że mój kolega ma podobne słuchawki (tesh shit za 30 zł :mur: ) ale ma jakiś programik na kompie że są one 100 razy głosniejsze lub cichsze gdy tylko cos w tym programiku pokręci <_< Karta dżwiekowa zintegrowana wiec cudów nie będzie B) Jeżeli ktoś zna nazwę takiego programiku i najlepiej link do ściągnięcia go to byłbym wdzięcny za podanie go. P.S Nazwy od kolegi się nie dowiem bo on już nie ma tamtych słuchawek ani programiku :sad: Pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q-12 Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 eee [gluteus maximus], kup sobie chociaz najtanszego live, na allegro za 30-40 zlotych i bedzie ladnie chodzic;] programy nic nie zmienia! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StuntManX Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zawsze lepsza osobna karta niż wbudowana.I wieksze możliwości konfiguracji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 (edytowane) 1. Z jakiej płyty głównej ta zintegrowana karta jest? 2. Możesz na przykład w winampie jak equalizer jest podgłośnić coś co się nazywa pre-amp ale dużo nie uzyskasz, bo chyba szybko zaczęłoby charczeć. 3. Albo może ten kolega przygłaśniał empetrójki jakimś programem? Na przykład mp3 gain... Edytowane 22 Sierpnia 2005 przez Luk@s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stachu91 Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 (edytowane) Nie nie, nie rpzyglasnial niczym. Poprostu pokazywal mi cus takiego (przypomnial sobie nazwe) audio config 3d w folderze Moj Komputer. Mial tam takie "pokretełko" to zmieniania glosnosci, niewiem czy w glosniakch ale napewno w sluchawkach. Wiecie moze cos na ten temat? ------------------------------------------------------------ Heh sprawa sie prawie rozwiazala bo moj kolega znalazl ten programik (?) na cd od mainboardu :mur: czy jak bym to zainstalowal to by sie drivery ze soba klocily, bo to sa chyba drivery. mamy rozne plyty glowne. Edytowane 24 Sierpnia 2005 przez stachu91 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...