Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Mam problem podobny jak w temacie xxx lecz nic nie bajerowałem z budowaniem czegoś, przełączaniem itp itd Za to wiem że mój kolega ma podobne słuchawki (tesh shit za 30 zł :mur: ) ale ma jakiś programik na kompie że są one 100 razy głosniejsze lub cichsze gdy tylko cos w tym programiku pokręci <_<

Karta dżwiekowa zintegrowana wiec cudów nie będzie B)

Jeżeli ktoś zna nazwę takiego programiku i najlepiej link do ściągnięcia go to byłbym wdzięcny za podanie go.

P.S Nazwy od kolegi się nie dowiem bo on już nie ma tamtych słuchawek ani programiku :sad:

Pzdr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1. Z jakiej płyty głównej ta zintegrowana karta jest?

2. Możesz na przykład w winampie jak equalizer jest podgłośnić coś co się nazywa pre-amp ale dużo nie uzyskasz, bo chyba szybko zaczęłoby charczeć.

3. Albo może ten kolega przygłaśniał empetrójki jakimś programem? Na przykład mp3 gain...

Edytowane przez Luk@s

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie nie, nie rpzyglasnial niczym. Poprostu pokazywal mi cus takiego (przypomnial sobie nazwe) audio config 3d w folderze Moj Komputer. Mial tam takie "pokretełko" to zmieniania glosnosci, niewiem czy w glosniakch ale napewno w sluchawkach. Wiecie moze cos na ten temat?

------------------------------------------------------------

Heh sprawa sie prawie rozwiazala bo moj kolega znalazl ten programik (?) na cd od mainboardu :mur: czy jak bym to zainstalowal to by sie drivery ze soba klocily, bo to sa chyba drivery. mamy rozne plyty glowne.

Edytowane przez stachu91

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi