p1tbull Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 (edytowane) Mam taki problemos jak wlaczam komputer to pikacz zaczyna strasznie pikac komputer dziala dalej ale niema obrazu. Jak wyjelem karte z plyty glownej to to samo sie dzialo. I niewiem czy to jest wina plyty glownej czy karty graficznej. Pomozcie mi. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- a jak wsadzilem rive tnt2 tak samo sie dzieje to niema pojecia juz czy to przypadkie nie plyta sie wysypala. Edytowane 22 Sierpnia 2005 przez p1tbull Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Jak ta Riva TNT2 jest na 100% sprawna to wina jest czegoś innego. Spróbuj jeszcze reset biosu i podaj jaką masz mobo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p1tbull Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 (edytowane) Riva jest na 100 % sprawna, o to jest mobo :blink: niewiem, reset biosa tez robilem. Jednak moj kolega wlasnie mi powiedzial ze to agp zdechlo wsumie pracuje w serwisie komputerowy :mad: Chyba bede musial kupic nowa plyte glowna :mur: Edytowane 22 Sierpnia 2005 przez p1tbull Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...