amoniak Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 Mam płaskownik miedziany o grubości 13 mm szerokości 60mm i długości około 500 blok będzie miał wymiary 50 x 60 frezowany na głębokość 10 wlot na środku wylot wiadomo a oto szkic na szybko Kliknij aby powiększyć Co o tym sądzicie :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuLeK Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 Ciekawe, trza przyznać. Ja bym dał więcej tych turburelizatoroow, czy jak to nazwać :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 Mam trochę gruby frez w związku z tym nie wiem jak mam wykonać więcej tych śmigiełek Może jak wytrzasę skądś mniejsz frez to wykonam więcej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mail'o Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 Faktycznie - troche mało tych turbulizatorów w środku . Gdzie dokładnie chciałbyś umieściś ten wlot - bo tak centralnie to słaby będzie przepyw ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 za wzór posłużyło mi coś takiego czyli Atlantis Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 Mam płaskownik miedziany o grubości 13 mm szerokości 60mm i długości około 500 blok będzie miał wymiary 50 x 60 frezowany na głębokość 10 wlot na środku wylot wiadomo a oto szkic na szybko Kliknij aby powiększyć Co o tym sądzicie :?: Sliczne tylko mi sie to jakos zbereznie kojazy :D :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 beda z niego ludzie tylko trzeba precyzyjnie to wyfrezowac lepeij miec tyle iel ich jest niz miec ich wiecej zle zle wykonanych a tak poza tym powinno byc spox ps skad masz miedz ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 Jutro zaczynam robotę frez 3 mm pożyczę, turbulizatorów będzie 7 + sicianka oddzielająca :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 beda z niego ludzie tylko trzeba precyzyjnie to wyfrezowac lepeij miec tyle iel ich jest niz miec ich wiecej zle zle wykonanych a tak poza tym powinno byc spox ps skad masz miedz ?? Mieź jest z szyny fazowej od rozdzielni energetycznej. Można coś takiego kupić od energetyków :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 Mam już frez 3mm :D :D :D Mój blok będzie wyglądał mniej więcej tak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 Daj znać jak to będzie działać - jeśli git - to może zrobisz na zamówienie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 Ja bym chętnie taki kupił :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 Robię 4 takie bloki na raz Więc może odsprzedam :D Robię też 2 bloki na chipset i 3 na grafę tak wychodzi taniej Jutro Pokażę Pierwsze zdjęcia z robót :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 W razie czego pamiętaj - ja rezerwowałem pierwszy ! :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 hey ludzie mam pytanie ? jak zrobie blok to kto mi go przetestuje ? bo muj sprzet sie do tego nienadaje a nawet aparata cyfrowego niemam , takze na faze testuw jestem w stanie jeden blok udostempnic a jak komus sie spodoba to nawet sprzedac ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 ja moglbym potestowac, porownac do moich blokow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 Jak będę sprzedawał to przez allegro :( BTW LOBO od tego Lobo co go z piekła wywalili za rozruby i Zienię uratował od zagłady w ten sposób, że na niej nie wylądował :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 berqt ile zajmie ci testowanie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 Heh. To ja mogę do berkuta wpaść przy okazji z moim P4 i trochę pomęczyć ten blok. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 spox, jak wszytsko bendzie gotowe to dam wam znac :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 gwarantuje ze wydajnosciom to doruwna najlepszym 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 p3dzi0r - jeżeli porządny ten blok to może nie będzie berkut musiał go odsyłać :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 do amoniak :Main man Kick ass!! Do reszta : Ja mogę potestować - a w sobotę kupiłem sobie aparat cyfrowy - więc byłaby dokumentacja :D A mam już blok od Mate'a tak że mam do czego porównywać . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 Jak zrobisz to wrzuć fotki:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...