kfgz Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Witam. Od pewnego czasu próbowałem bezskutecznie znaleźć najlepsze możliwe rozwiązanie problemu długiego zamykania Windowsa 2000 + SP4. Po przeszukaniu zagranicznych forów trafiłem na program User Profile Hive Cleanup Service, który rozwiązuje ten problem poprzez usunięcie błędu o ID = 1000 - System Windows nie może zwolnić pliku rejestru. Enjoy! Pozdrawiam Krzysiek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Witam. Od pewnego czasu próbowałem bezskutecznie znaleźć najlepsze możliwe rozwiązanie problemu długiego zamykania Windowsa 2000 + SP4. Po przeszukaniu zagranicznych forów trafiłem na program 1608967[/snapback] Zagladnij na FAQ, gdzies tam przydalo by sie umiescic to info , bo to dosc popularny problem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eros_14 Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Być moze twoj komputer jest zasłaby na tego windowsa. Lub masz zabardzo zaśmieconego kompa :) Jakiego masz kompa ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 (edytowane) Być moze twoj komputer jest zasłaby na tego windowsa.Nie sądzę: Procesor: AXP1700+ Pamięć: 512 MB K. graf: R8500 Dysk: 40GB Lub masz zabardzo zaśmieconego kompa"Śmieci" na dysku nie trzymam - komp + system chodzą teraz jak w szwajcarskim zegarku. EDIT: Zagladnij na FAQ, gdzies tam przydalo by sie umiescic to info , bo to dosc popularny problem :)Myślę, że umieszczenie tego tematu w dziale FAQ byłoby dobrym pomysłem. Edytowane 29 Sierpnia 2005 przez Dj_AnT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...