wilczek Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 zamierzam koopić jeden z tych 2 joysticków : http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=1985 http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=1991 cena jest prawie identyczna a ja sie na tym nie znam wiec doradzcie coś. Jeśli macie ktoryś z nich napiszcie swoje wrażenia. Może to i wyda sie wam śmieszne ale ostatni joystick miałem w amidze a to było dość dawno tak więc moje pytanie: te joysticki działają tak że jak wychylisz bardziej w lewo to skrece bardziej czy jest tylko jedne wychylenie jak za doobrych starych czasów ?? (tylko bez żadnych :lol: ) aha jeszcze jedno Jak jezdzi sie w wyścigach na takich joystickach ?? ,wiem że nie jest to to co kierownica ale opiszcie swoje wrażenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 mam tego joya Wingman Attack II, i kierownice. Joy jest bardzo dobry swietnie lezy w dloni i reaguje idealnie tak jak che. Na kierownicy jexdzi sie najfajniej, ale na joyu uzyskiwalem zawsze najleprze czasy. w zadnej samochodowce nieudalo mi sie na kierownicy pobic czasu jazdy na Joyu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 hmmm... mam na zbyciu wingman'a force 3d force feedback za ok.180 zeta do łutargowania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 który z nich opłaca sie bardziej koopic dodam że ten z mediatech w sklepie gdzie bede chyba kupował kosztuje 93 zł ( 10 więcej niż ten Logitecha) Co to za efekt drgań zastosowany w tym joysticku ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...