CeglA Opublikowano 13 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2002 GF3Ti200 -MSI 64MB DDRAM ,zalozone nowe ,bardzo wydajne chlodzenie ,kompletne opakowanie z wszelkim okablowaniem oraz oprogramowaniem. Cena wywolawcza 550zl :D Kto da wiecej? :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 13 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2002 A na ile sie kreci? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CeglA Opublikowano 13 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2002 Na 230/500 chodzi bez zadnego problemu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CeglA Opublikowano 13 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2002 Ach,zapomnialem dodac- NA GWARANCJII . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Dres Opublikowano 13 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2002 To po co sprzedajesz jak ci dobrze chodzi :wink: :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 13 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2002 troche drogo do tego dojdzie z 10 przesyli mam przed saba cennik i widze GEINWARD GF 3 Ti 200 z TV-out za 634 (z vatem) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CeglA Opublikowano 13 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2002 Napalilem sie na GF4 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZOh1w2 Opublikowano 13 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2002 Dlaczego wszyscy piszą oddam skoro chcą sprzedać ... oddać to oddać sprzedać to sprzedać . Jak ktoś chce to może mi coś oddać :):):) chętnie przyjmę . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 14 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2002 za 500 (al3e mozemy porozmawiac) KUPIE dla kumpla Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CeglA Opublikowano 14 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2002 Ok ,to porozmawiajmy,jestem gotow do negocjacji :) .Napisz do mnie na priva cegla@grandnet.pl . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CeglA Opublikowano 15 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2002 To jest ktos zainteresowany? DJ,zrezygnowales? :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diolek Opublikowano 15 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2002 ja bym go moze łykanl na bank , bo za najpozniej 2tygodnie kupuje karte, ale problem w tym ze jestes z warszqwy, a ja wciemno niekupuje 500zl bymdal z miejsca Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...