macszelag Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 Przedswawiam rys bloku czy to ma jakies powodzenie tz bedzie lepsze od bloku z zestawu 16db??? nie wiem jakie bedzie to miala wymiary ale pewnie takie jak blok z cpw tylko chce wieksze wloty zrobic kolo 12 mm srednicy tylko nie wiem skad ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> taki plaskownik niedziany o wyskokosci min 15 mm. Mieszkam w Warszawie i nie moge znalesc :P POzdrawiam MAC Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 FAQ cie wybawi :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macszelag Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 HEHEHE FAQ to dobre jest :))) a wiec udalo sie !!! Mam jeszcze 1 pytanko czy przy magistrali 150 MHZ wlacza sie automatycznie PCI 1/5 ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 HEHEHE FAQ to dobre jest :))) a wiec udalo sie !!! Mam jeszcze 1 pytanko czy przy magistrali 150 MHZ wlacza sie automatycznie PCI 1/5 ??? A o jakiej płycie mówimy??? Bo jak o twojej to jak pamiętam to ta płyta nie ma 1/5... Przy 150 co najwyżej zmniejszają siętimingo pamięci comoże wpływać na nieco niższa wydajność ( u mnie na shuttle było to przy przechodzeniu z 150 na 151...) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...