Loocasek Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 (edytowane) Tutaj był post, ale już nieaktualny. Prośba do moderatora o usunięcie tematu. Edytowane 4 Października 2009 przez Loocasek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Widać że nowy jesteś - http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=24002 Tutaj znajdują się wszystkie śmieszne rzeczy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loocasek Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Niby racja, tylko na mojej stronce nie są tylko dowcipy czy skecze Marcina Dańca, są też i inne rzeczy. ;-D Pozdrawiam i zapraszam do przeglądania stronki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 (edytowane) Niby racja, tylko na mojej stronce nie są tylko dowcipy czy skecze Marcina Dańca, są też i inne rzeczy. ;-D Pozdrawiam i zapraszam do przeglądania stronki. 1614986[/snapback] czyli skecze to nie sa smieszne rzeczy według ciebie? a jesli chodzi o www itp .. to jest na tweaku dzial PREZENTACJE .. i tam mozna sie pochwalic swoim dziełem Update: widze ze juz przeniesione :D Edytowane 26 Sierpnia 2005 przez Chaos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystery Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 (edytowane) napiszę tylko ze nie przypadła mi do gustu szczerze mówiac to mnie troche przestraszyła... ;) Edytowane 30 Sierpnia 2005 przez mystery Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...