termit_tm Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Ty wiesz, że ja żartowałem :lol: :lol: :lol: ? 1621551[/snapback] nie nie wiedziałem :mur: :mur: to mów jak to jest !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 nie nie wiedziałem :mur: :mur: to mów jak to jest !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1621925[/snapback] Zależy jak mocno go skręcisz, jak przesadzisz to guma zanicze powoli się rozpękać. Ogólnie mówiąc, niekt nie przewidział, że oring będzie się stosowało bez rowka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
termit_tm Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 czyli jednak lepszym rozwiązaniem będzie sylikon ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 (edytowane) wystarczy lekko ścisnąc oring, dla bezpieczeństwa dodac odrobine sylikonu i nie powinien pękać Edytowane 30 Sierpnia 2005 przez hinco Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
termit_tm Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 a oto najnowszy spód na GPU co o tym sądzicie ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 ile on ma długości? jaka głębokośc nacięć i jak gruba miedź, bedzie miał.... 4 króćce? :blink: ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
termit_tm Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 wymiary takie same jak ten wcześniejszy 6cm3cm1cm rowki na 8 mm :lol: króćce będą 2 na środku tych przegród tak że połowa wody poleci do prawej dziurki a druga połowa do lewej i z drugiej strony tak samo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 wiec bedziesz nim chłodził także pamięci ? nie iwem jak na innych kartach ale ja np na radku z podpisu miałem pamięci 'niżej' od rdzenia:/ życze powodzenia w realizacji mocowania, dla mnie to wciąż wielki problem ;/ :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
termit_tm Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 wiec bedziesz nim chłodził także pamięci ? nie iwem jak na innych kartach ale ja np na radku z podpisu miałem pamięci 'niżej' od rdzenia:/ życze powodzenia w realizacji mocowania, dla mnie to wciąż wielki problem ;/ :( 1622366[/snapback] nie na pamięci też dam WC ale to później dlatego u ciebie rdzeń poszedł wyżej nić pamięci bo rdzeń masz z zaniżonymi taktowaniami od radka 9600 a pamięci masz badziewne. Zapinka hmmm .... zapinka będzie z plexi po prostu top będzie szerszy i będą dziurki do mocowania z tym nie będzie problemu :razz: :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WormBoy Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Chyba mu chodziło ,że kość pamięci jest fizycznie niżej położona niż rdzeń(inna wysokość kości) i blok poprostu "nie dotknie" pamiątek.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
termit_tm Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Chyba mu chodziło ,że kość pamięci jest fizycznie niżej położona niż rdzeń(inna wysokość kości) i blok poprostu "nie dotknie" pamiątek.... 1622455[/snapback] heheh ale lol rzeczywiście o to mu chodziło źle go zrozumiałem :oops: :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Chyba mu chodziło ,że kość pamięci jest fizycznie niżej położona niż rdzeń(inna wysokość kości) i blok poprostu "nie dotknie" pamiątek.... 1622455[/snapback] no dokladnie! :lol: a o karcie ani słowa, już spoczywa w spokoju :x co do mocowania, rozstaw np radeon ma 55mm (nie iwem co masz - uzupełnij sobie sig'a :D ) wiec , żeby nie tykac miedzi i jej nie nacinać blok bedzie szedł w poprzek karty :D, zresztą z ciekawościązobacze jak on bedzie sie prezentował na karcie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
termit_tm Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 (edytowane) no dokladnie! :lol: a o karcie ani słowa, już spoczywa w spokoju :x co do mocowania, rozstaw np radeon ma 55mm (nie iwem co masz - uzupełnij sobie sig'a :D ) wiec , żeby nie tykac miedzi i jej nie nacinać blok bedzie szedł w poprzek karty :D, zresztą z ciekawościązobacze jak on bedzie sie prezentował na karcie :D 1622515[/snapback] no już zrobiłem więc jak widać aktualnie karty Graficznej nie posiadam :( bloczek jest przez to taki długo bo inaczej nie zrobił bym odpowiednio głębokich nacięć :wink: a tak bedzie wyglondać top z plexi Edytowane 30 Sierpnia 2005 przez termit_tm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 i tak gratulacje że Ci sie chciało :D nie masz grafy? tzn masz integre czy w ogóle nie masz ? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
termit_tm Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 i tak gratulacje że Ci sie chciało :D nie masz grafy? tzn masz integre czy w ogóle nie masz ? ;) 1622571[/snapback] mam to co w podpisie czyli jakieś padło 4 mb na PCI hee ale Diablo 2 działa :] narazie mi starcza to nie kupuje nic innego :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rhezuz Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 termit tm > ten rysuneczek topu robiłeś jakims programikiem???? jak tak to napisz jakim i skąd można go siagnąc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 termit, a myślaleś o kondiołkach i innych badziewiach rozmieszczonych na karcie to tu to tam? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
termit_tm Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 termit tm > ten rysuneczek topu robiłeś jakims programikiem???? jak tak to napisz jakim i skąd można go siagnąc 1622659[/snapback] tak robiłem go AutoCAD 2004 program bardzo drogi około 2 000 zł termit, a myślaleś o kondiołkach i innych badziewiach rozmieszczonych na karcie to tu to tam? :> 1622671[/snapback] tak myślałem ale zobacz klik wszystkie 6600 są zbudowane tak jak ta tu ładnie widać że do góry jest dużooooo miejsca :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 wszystkie 6600 są zbudowane tak jak ta tu ładnie widać że do góry jest dużooooo miejsca :D :D :D 1622781[/snapback] e to sorry, na takim pcb zamontujesz co zechcesz :D masz ułatwione zadanie :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 termit tm > ten rysuneczek topu robiłeś jakims programikiem???? jak tak to napisz jakim i skąd można go siagnąc? tak robiłem go AutoCAD 2004 program bardzo drogi około 2 000 zł :lol: Ale apropos takiego rysunku, to to zaledwie ulamek mozliwosci autocada, mozna sobie radzic prostrzymi alternatywami, sa jakies darmowe klienty tego srodowiska o ile sie nie myle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 zawsze zostaje paint Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piteq Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 OT. Programy CAD (2D) w zupelnosci wystarczajace do "rysowania bloczkow" :). http://www.ribbonsoft.com/qcad.html http://www.a9tech.com/products/a9cad/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
termit_tm Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 no może ale mam normalnego to w nim rysuje to był szybki projekt :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rhezuz Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 piteq > ten qcad spooko tylko działa 10 min to troche krótko zeby sie nauczyc obsługiwac ,a moze by ktos zrobił jakis poradnik jak obsługiwac CADa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piteq Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 rhezuz -> Sorry. U mnie Qcad dziala spoko (nie ma ograniczenia) standartowo jest w distro. Nie wiedzialem o ograniczeniu. Tu jest malutki tutorial do Qcada, jakbys chcial sprobowac. A ten drugi program a9cad jest bez ograniczen ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
termit_tm Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 jak byś chciał to tu masz fajne kursy klik klik klik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 hehe albo mi sie zdaje albo tobi sie z tego tematu maly OT :D co o tym sadzicie ?? he powiedz mi lepiej co z tym bloczkiem i na co ty chcesz go zalozyc skoro on nie wejdzie na prawie zadna bo bedzie o cos zawadzal ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rhezuz Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 szybciej to jak narysuje sobie ołówkiem niz cokolwiek w tym cadzie zrobie :mur: koniec ot Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
termit_tm Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 hehe albo mi sie zdaje albo tobi sie z tego tematu maly OT :D co o tym sadzicie ?? he powiedz mi lepiej co z tym bloczkiem i na co ty chcesz go zalozyc skoro on nie wejdzie na prawie zadna bo bedzie o cos zawadzal ? 1625200[/snapback] bloczek będzie na 6600 :] a ten wcześniejszy na NB aha i zapowiadam że jutro zapodam topic o nowym bloku "ślimakowym" będę miał aparat to zrobię fotki :razz: już mam spód wygląda podobnie do tego :lol: klik klik klik klikklik klikklik klik ale szczegóły jutro jak wrócę z budy :/ rozpoczęcie roku :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmaro Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 :lol2: a ja powiem tak z cadem i wieloma progromami typu cad jestem na ty...:D i jest szybszy niż kartka i ołówek i bardziej praktycznieszy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...