maniek17 Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Witam Che kupic płyte główna procesor i karte graficzna w sumie juz wybrałem co chce kupic ale mozemacie jakies lepsze zamienniki (tańsze, droższe, wydajniejsze, itp.). A więc: procesor Amd 64 3000+ Venice ( tu nie mam żadnych wątpliwości) :) płyta główna moim zdaniem najlepiej asus A8N- SLI karta graficzna i tu sie zastanawiam czy kupić Gigabyte GV-NX66128DP link czy pozbierac sobie kase i kupic 6600GT :-| oczywiście che oc procka i karte i czy musze zmieniać zasilacz (mam 350W) i ram (mam 2x256 DDR 3200 jedne blitz drugie goodram) Jaki kupic cooler czy freezer 64 czy moze THERMALTAKE Big Typhoon no i oczywiscie bedę kupował obudowe z dodatkowymi wentylatorami ale jeszczce nie wiem jaką. Prosze o napisanie waszych sugesti czy to dobry wybór. Zgóry dzięki za odp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sabo^ Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 6600gt kup Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Chlodzenie Freezer 64, a co do grafy to tera bym wybral X800GT, bo jest tansze niz 6600GT i wydajniejsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 AC Freezer64, X800GT a mobo jak masz kasę (ok 575zł) to DFI Ultra-D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...