Cyna58 Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Mam pytania: 1. Co mi to da jeśli zainstaluje stery do procesora AMD?? 2. Czy wzrosnie wydajność czy co?? 3. Czy są jakieś edytory biosów do płyt głównych, bo moja płyta ma automatyczny wybór mnożnika, a chchiałbym mieć ręczny. I czy właśnie da się to zrobić?? Z góry dziękuję za przydatne, a nie głupie odpowiedzi. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jediknight Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 napisz chociaz czy athlon czy athlon64 czy co, jaka plyta, a najlepiej umiesc sobie te informacje w sigu... tak to nic nie wiadomo slyszalem ze stery pod windows do athlona64 sa potrzebne do oryginalnego amd'owego cool&quiet, ale tez nie jestem pewien... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyna58 Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Athlon 64 2800+ Gigabyte GA-K8VT800 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...