Skocz do zawartości
kot

GeForce 256 DDR

Rekomendowane odpowiedzi

Jeżeli twój GF ma coolera mocowanego na kołeczkach które są od siebie oddalone na ok 5,5 cm to spox. Jeżeli nie tozawsze morzesz go przykleić klejem termoprzewodzącym i spox.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam serdecznie mam takie małe pytanko wie ktoś może czy blue lub cristal ORB wejdzie na GeForce 256 DDR a może zna ktoś jakiś fajny tani cooler z góry tnx za odp

Wejdzie, a jak nie wejdzie to przyszlifujesz cos i wtedy na 100% wejdzie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dobrym rozwiązaniem jest też przyklejenie jakiegoś małego coolerka z procesora. Zastanawiałem sie ostatnio nad czymś takim i mam nawet fajny miedziany radiatorek, tylko że musiał bym go troche jeszcze zmniejszyć bo zajmowało by to zbyt dużo slotów pci :( które są mi potrzebne. Do tego myślałem o ustawieniu jakoś z boku wentylatorka 80x80 na zmniejszonych obrotach który by wiał na ten coolerek i całą karte. Mam jedno pytanko jak zabezpieczyć karte przed ewentualnym wyłamaniem z slotu ?? ten miedziany coolerek jest troche ciężki więc mam pewne obawy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

napewno wytrzyma nie boj zaby :lol:

na mojej rivie tnt2 Asusa ;) na wszytich kosciach pamieci i na procku mialem przyklejone spore radiatory i natym 2 sunony 80x80 i si enic nieurwalo.... alez ta karta hulala...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...