david80 Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Witam, mam dziwny problem. Posiadam plyte Epox 8RDA3+Pro. Gdy przewijam filmy (nacisne strzalke do przewijania i przytrzymam) dziwnie szumy wydobywaja sie z plyty glownej. <wow> Pierwszy raz sie z takim czyms spotkalem. Probowalem zlokalizowac co to jest...Nie wiem jakies uklady na plycie...moze wbudowana muzyka robi jakies zaklocenia...naprawde nie wiem co to moze byc..moze ktos z Was spotkal sie z takim czyms. POzdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Też miałem taki problem ale mi coś szumiało w zasilaczu i to nie tylko podczas oglądania filmów podczas obojętnie czego co przewijałem nawet podczas odświeżania F5 ale to była jakaś zasiłka noname wymieniłem ja i jest ok zresztą było to dawno temu. Upewnij się czy to na pewno mobo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 A moze piszcza ci układy zasilania na mobo?? uruchom gre albo prime i sprawdz czy terz szumi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
david80 Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Witam, wlasnie o to chodzi ze na prime cisza...podczas gier rowniez...Tylko i wylacznie jak przewijam filmy - nacisne klawisz i dlugo trzymam. Nie tyle piszczy (tak jak cewki - wysoki ton) tylko szumi...nie wiem jak to nazwac jakby sie sie cos obcieralo itp...oczywiscie to tylko takie porownanie :) Zasilacz mam Chiefeca..ATX 1136H...moze to cos w nim..sam juz nie wiem dosyc ciezko to zlokalizowac skad dobiega ten szum. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Argennto Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Też mam coś takiego wiem tylko że to przez program CPUIDle który obniża temp proca ... powoduej zakłócenia na niektóych przerwaniach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...