paweldrake Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Siema wszystkim mam lipe z moja grafika 9600 pro ez otoz podtaktowuje core na 450 i jak przekrocze ta bariere to jest lipa bo komp sie scina i resetuje vpu recover a radiator jest lekko cieply tak samo mam z pamieciami one sa troche slabsze bo dobijaja do 220 (DDR) i zaczyna sie meka artefakty sa itp a pamieci sa zimne da sie jakos temu zaradzic ?? prosze o odpowiedz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomii Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 jeżeli gpu ani pamieci sie nie grzeja to pozostaje v mod Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dj.skorek Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 (edytowane) v-mod? Przecierz VPU recover wlacza sie jak rdzen sie przegrzewa. Jakie masz stery? Poproboj z starszymi troche. Jezeli dalej sie wlacza to obniz AGP z x8 na x4 Edytowane 28 Sierpnia 2005 przez dj.skorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweldrake Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 no mam najnowsze 5.7 no rzeczywiscie czasem wydupia vpu recover to moze go wylacze xD a o co chodzi z tym v modem ej powiedzcie mi na gg 8758241 prosze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dj.skorek Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 VPU lepiej nie wylaczaj. Zmien stary na starsze jakies np. 5.4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 sprawdz jak zasilacz trzyma napiecia...jak mialem 9600xt to tez sie u mnie tak dzialo...no i mozesz na plycie glownej zmienic bios na najnowszy,bo niektore wczesne mialy problemy z 9600 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweldrake Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 ale co da zmiana na 5.4 ? zasilacz trzyma bo jest w miare zimny nie widac zeby sie przegrzewal itp czyli mam rozumiec ze 5.4 beda tak jakby "mniej kontrolowac prace core i memorek ?" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...