radeon9800 Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 czesc ostanio chcialem kupic sobie procesor taki tam jakis zwykly i pomyslalem ze kupie semprona 2500 wiec poszlem na gielde komputerowa i tam byly wlasnie takie semprony no ale tak jeden sempron 2500 mial kolor tej plytki zolty a drugi sempron mial kolor plytki zielony ja myslelem ze to bez znaczenia i kupilem tez zolty no i wlasnie czy ma to jaka kolwiek roznice czy nie bo sam nie wiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Wydaje mi sie, ze roznica wiaze sie z rodzajem rdzenia jaki zostal uzyty w danym procu (moze byc od bartona, albo t-breda B). Nie masz sie jednak czym martwic, ani jednego ani 2giego nie da sie przerobic na wyzszy model, kreca sie tak samo, czyli zalezy to juz od danego modelu. B) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ice_sagan Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 dzieki dawno takich hereji nie czytałem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Wydaje mi sie, ze roznica wiaze sie z rodzajem rdzenia jaki zostal uzyty w danym procu (moze byc od bartona, albo t-breda B). Nie masz sie jednak czym martwic, ani jednego ani 2giego nie da sie przerobic na wyzszy model, kreca sie tak samo, czyli zalezy to juz od danego modelu. B) 1619127[/snapback] Hardcore! :-) skąd wiesz ?? :-] w temacie - olej - nie warto się głowić,,, o niczym płytka nie świadczy i niczego nie wyraża szczególnego ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 (edytowane) Sie czyta sie wie. B) barton core tbred-b core Byl jakis czas temu nawet topic, gosc kupil sempa 2200+ i pytal sie czemu ma rdzen taki dlugi jak w bartonie. ;] No a jesli sie roznil tylko kolorem laminatu (nie rdzeniem) to juz tym bardziej nie ma znaczenia. ;]] Edytowane 30 Sierpnia 2005 przez ath Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SABUR Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 nie ma co się sugerować kolorem lanamitu. Wystarczy spojrzeć czasmi na allegro aby się przekonać że sempy tbred są na zielonym i brązowym. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Argennto Opublikowano 3 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2005 Czy zielony czy broązwoy to nei ma żadnego znaczenia .... po prostu są takei i takie .... kiedyś krążył mit że et zielone sięlepiej kręcą .. ale to nieprawda , kwestia przypadku ... po prostu AMD tak produkuje te procki a po co 2 wersje to nie mam zielonego pojecia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyga666 Opublikowano 3 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2005 no nie wiem, kiedys mialem semprona 2400+ i był zielony i ładnie się kręcił (pisało jądro t-bred B) teraz semprona 2800+ na brązowym laminacie i gorzej sie podkreca jadro od bartona) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SABUR Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 no nie wiem, kiedys mialem semprona 2400+ i był zielony i ładnie się kręcił (pisało jądro t-bred B) teraz semprona 2800+ na brązowym laminacie i gorzej sie podkreca jadro od bartona) 1631259[/snapback] a wez i kup teraz kilka prockow różnych kolorów i przetestuj je wówczas to się dowiemy jak to mniej więcej jest z tymi kolorami. Ale wątpie abyś miał tyle $ aby się w to bawić :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...