Robertcik Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 Widzieliście to 8O 8O 8O giera po prostu ROZPIERDALA BAJECZNIE samochody wykonane o niebo lepiej niż w Gran Turismo3 (choć trasy mniej kolorowe i mniej oświetlone- może się to zmieni jak dojde do tras w nocy). Jazda samochodem jest dużo lepsza niż w GT3 (samocód gdy wchodzi w zakręt zależnie od zawieszenia kołysze się na boki). Pojadzy ulegają uszkodzeniom ale ich nie widać (widać tylko pasek uszkodzeń). Jak macie możliwość to sobie w nią zagrajcie naprawde warto (takich tekstur budynków jeszcze nie widzieliśćie 8O 8O 8O ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 z tego co wiem to ma byc to tylko chyba na x-box-a , albo ise myle , w sega gt gralem na dreamcascie i bylo spoko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertcik Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 z tego co wiem to ma byc to tylko chyba na x-box-a , albo ise myle , w sega gt gralem na dreamcascie i bylo spokoNa razie jest tylko na X-a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szybki__ Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 eee, z tego co czytalem w ekstrimie, to modele sa niezle, ale ponoc gorsze od tych z gt3, otoczenie biedne, a fizyka jakas niezdecydowana...ale coz, cza samemu zagrac zeby ocenic...moze zrobia konwersje jakas... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 Wiem tylko, ze przez te konsole PC-towe gry sa coraz bardziej arcadowe :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertcik Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 Wiem tylko, ze przez te konsole PC-towe gry sa coraz bardziej arcadowe :/Kurde i tu masz racje ale to nie wszystko ; silniki tych gier sa bardzej skopane (np konwersja GTA z PS@ nqa PC totalna poraszka)niz mozna bylo przypuszczac. Gry powinny najpierw ukazywac sie na PC a nie na konsole poniewaz przy konwertowaniu takiej gry z PC zawsze mozna obciac pare efektow (a odwrotnie - koszmar - te pixelowate drzewa w GTA PC :evil: trragediaaa a textury :arrow: :!: :?: :idea: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 nie wiedzialem, ze cos takiego juz jest. Ja mam Sege GT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 Wiem tylko, ze przez te konsole PC-towe gry sa coraz bardziej arcadowe :/Kurde i tu masz racje ale to nie wszystko ; silniki tych gier sa bardzej skopane (np konwersja GTA z PS@ nqa PC totalna poraszka)niz mozna bylo przypuszczac. Gry powinny najpierw ukazywac sie na PC a nie na konsole poniewaz przy konwertowaniu takiej gry z PC zawsze mozna obciac pare efektow (a odwrotnie - koszmar - te pixelowate drzewa w GTA PC :evil: trragediaaa a textury :arrow: :!: :?: :idea: ) tak silnik jest skopany na PC na ps2 tez nie jest wesolo tez sa zwolnienia , pozatym ta gra byla pisana pierwsze na konsole a zawsze przy konwersji cos jest nie tak , teraz wiekszosc gier bedzie z konsol , rynek gier PC powoli zaczyna zdychac obilo mi sie o uszy ze quake 4 ma byc wydany najpierw na xboxa/ps2 a potem moze bedzie na PC nie wiem czy tak prawda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertcik Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 Z tym Quake'm 4 nawet mnie nie wkurzaj na konsoli to będzie poraszka nawet na X-boxie . Tam nie ma takich detali jak na kompa, a pozatym te innowacje w noeych radeonach i nadchodzących G Forcah to żadna konsola nie będzie tego miała . A jeżeli zrobi8ą konwersje to i pecet tego też nie będzie miał. :evil: :evil: :evil: :bij: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...