yogi186 Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 Witam Na jutro musze napisać kolesiowi z WOSu prasówke, którą miałem oddać tydzień temu .... czyli ten mega news powinien być conajmniej z przed tygodnia ! .... ma to być coś ważnego i nie za długiego ... z kraju (coś ogólnopolskiego) bądź ze świata. Więc jeżeli ktoś ma jakąs gazetkę z przed tygodnia (zakres dat : 13.11 do 20.11) i byłby łaskaw ewentualnie przepisać mi jakąś ważna sprawe z tej gazetki .... ewentualnie zeskanowac i wysłać to byłbym bardzo wdzięczny. Aha ... najlepiej żeby zajęlo tak jedną stronę zeszytową ręcznego pisam :-) Mój mejl : yogas@op.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 może być o zamachu z 11 września na WTC :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 http://wiadomosci.wp.pl Szukaj i wierasz z jakich dni wiadomosci ma pokazac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 Dzięki bardzo :-) . tego włąsnie szukałem :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...