Skocz do zawartości
cita05

Tagan Czy Moze Cos Innego ?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam własnie zobaczylem co mam w obudowie i sie przestraszylem (megabajt). Wiec odrazu jak tutaj wyczytalem na forum ze to totalna porazka chce kupic jakis dobry zasilacz i myslalem nad Taganem 380W - PFC http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=14429

Wiec mam pytanie dostane cos lepszego w cenie tego Tagana czy poprostu cos innego kupic. Plz o jakies rady ewentualnie o napisanie co moglbym ewentualnie kupic.

Moja konfiguracja:

Athlon xp1800+

MSI KT4v

512 DDR

GeFroce FX 5700 MSI

Baracuda V 120GB + jeszcze dozuce 80GB IBM

Nagrywara.

Chcialbym wkrotce ten sprzet podkrecic wiec bez pozadnego zasilacza ani roz. Zasilacz ma tez uciagnoc jak kompa mocno podkrece ;).

Pozdro i prosze o udzielenie odpowiedzi :D.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli mowisz ze za ta cene w swojej klasie jest good tak ?:) czy polecacie cos innego. Czy brac to bez zastanowienia. Wlasnie chcialem kupic chiefteca wczesniej ale poczytalem duzo na forum i okazalo sie ze jednak bardziej ludzie polecaja tagany od chiefteca.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Weź skończ z tym głupkowatym napisem. Kupiłeś sobie zasilacz i szpanujesz we wszystkich topicach gdzie tylko możesz.

1621145[/snapback]

to juz nie powinno cie interesowac, co do zasilacza do jest bardzo cichutki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi