tomek176 Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Witam! Problem mam wielki i bardzo pilny do wyjaśnienia. Więc tak, mam kompa i bootowanie z cd roma nie działa. Kwestia zabawy z dyskietkami odpada, bo skąd w dzisiejszych czasach sterowniki dosowe do cd romu poszukać :-P Próbowałem instalować bezpośrednio z systemu, ale wiadmomo, że Bill robi wszystko, by człowiekowi życie struć i w ramach tego pojawia mi się komunikat, iż system, który próbuję instalować jest starszy niż ten na kompie (z SP2). Kompa puki co mogę uruchomić w trybie awaryjnym. Szukałem przy pomocy szukarki tweakowej, ale niczego nie udało mi się znaleść. Please Help ... Z góry dzięki ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek176 Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 No jak zmienić kolejność z czego ma czytać system wiem. Niestety na komputerze, którym się zajmuję nie działa nic takiego. Zrobie 1rst boot device cd rom i reszte tak samo i tak systemu szuka na hdd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 Miałem ten sam problem, ponieważ moja wersja XPeka ;) na CD sie nie bootoje. Jedynym rozwiązaniem na to jest odpalenie kompa z kompaktu windozy98SE, potem szybka instalka 98 a następnie Xpek! Inaczej mi sie tego nei udało zrobić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...