IamWeasel Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Kolega chce kupić Motorole V980, i ma takie pytanie, ile trzyma bateria? Ma ktoś ta Motorolke? To niech coś o niej powie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikimisz Opublikowano 22 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2005 Jak w temacie. Co sądzicie o tym telefoniku?? Opłaca się kupować??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 22 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2005 KUPUJ ;] Miałem okazje 'pobawić' się tym telefonikiem i jest świetny!! [; Sam jestem posiadaczem V975R i jestem BaaaardzOOoOooo Zadowolony!! [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamm Opublikowano 22 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2005 KUPUJ ;] Miałem okazje 'pobawić' się tym telefonikiem i jest świetny!! [; Sam jestem posiadaczem V975R i jestem BaaaardzOOoOooo Zadowolony!! [; A próbowałeś łączyć to z kompem??? No właśnie, ja od wczoraj łącze v980 i jakoś mi sie nie udaje <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 22 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2005 Jasne! Podlaczasz najpierw kabel do kompa, wgrywasz sterowniki i aplikacje. Restartujesz kompa, odpalasz Mobile PhoneTools. Kiedy zapyta o polaczenie telefonu z kompem, wybierasz usb. Wtedy zacznie wyszukwianie telefonu. Dopiero wtedy podlaczasz telefon do kabelka i wszystko pieknie smiga [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamm Opublikowano 22 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2005 Niestety mi nie smiga. Pokazuje cały czas "Inicjacja..." czy jakoś tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 22 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2005 Ale w programie masz w wyborze polaczenia opcje usb? Jesli nie wykrywa, to w trakcie wykrywania zmien port usb kabelka i jesli to nie pomaga, to odlacz i podlacz z powrotem telefon. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikimisz Opublikowano 22 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2005 czym różni się V980 od C975/980??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blank2424 Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 jak w temacie. ew. jak ktoś widział gdzieś dość szczegółowe info o nim jakieś forum czy coś w jęz polskim lub angielskim (byl; nie niemiecki bo wiem że tam jest masa o nim właśnie takich info jakich szukam, ale jez nie znam:]) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 jak w temacie. ew. jak ktoś widział gdzieś dość szczegółowe info o nim jakieś forum czy coś w jęz polskim lub angielskim (byl; nie niemiecki bo wiem że tam jest masa o nim właśnie takich info jakich szukam, ale jez nie znam:]) Zapraszam na http://www.matrax.net/forum/ Tu masz multum o niej opisów itp. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...