Skocz do zawartości
MeHow

Lacze radiowe?

Rekomendowane odpowiedzi

Jakie sa pingi na laczu radiowym? Organizacja wyglada tak: 5 osob w lanie, do jakies nadajniko odbiornika, ktory jest skierowany w strone nastepnego polaczonego z laczem. Jakie na tym sa pingi? Jakie wady i zalety?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam lacze radiowe z prywatnej firmy S.intercom :( ogolnie to jest gowno !!!!W kantera juz nie gram bo nawet serwerow mi nie wykrywa ..( pingi do 3000 ) Firma mo lacze z POL-PAK ...I ciagle trzeba dzwonic i mowic ze net jets do [gluteus maximus] ....Normalnie jak ostatnie lajzy ciagle dzwonimy to tego frajera od netu i go opierdalamy...Czasami net chodzi jak burza ! A zazwyczaj jest kiła ...A to dlatego ze firma ma za male lacze udostepnione od polpaku a klientow ciagle podlaczaja! I poprostu tym co sie nie znaja i nie dzwonia do nich to obcinaja lącze ..A przykladem moze byc moja sąsiadka ktora placi za 256kb/s a max co da sie wyciagnac to 170kb/s ....A wiem bo czasami wbijam sie na jej ip na net ....Aby sobie sprawdzic jak chodzi jej piekne lącze 256 :) A sam mam 128 .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A i dodam ze pingi wewnatrz sieci LAN jak i radiowej sa dobre ..nie przekraczaja 10ms .Moj blok jest oddalony w lini prstej od nadajnika o jakies 1,5 km.A jak pada DUUUZY snieg lub deszcz to pogarszaja sie transfery...Albo netu wogole nie ma :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam neta z radia ale od dzisiaj ale jak na razie to tak cudownie nie chodZi ale mam nadzieję że sie polebszy bo jeszcze nr kart nie podałem no zobaczymy a tak w ogóle to myśle że łllącze radiowe jest dla nieORT: ORT: ORT: kturych jedyną drogą do neta także cieszmy sie z tego co mamy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...