MeHow Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 Jakie sa pingi na laczu radiowym? Organizacja wyglada tak: 5 osob w lanie, do jakies nadajniko odbiornika, ktory jest skierowany w strone nastepnego polaczonego z laczem. Jakie na tym sa pingi? Jakie wady i zalety? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubas02 Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 Ja mam łącze radiowe i jest git niema z nim problemu a jakie są wady antena musi widzieć nadajnik a druga wada zasięg. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 Jaki jest max zasieg? A pingi? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 Zalezy w jakiej technologii jest lacze. Nie polecam CDMA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noso Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 mam radio i jestem zadowolony , nadajnik i odbiornik intela ale nie wiem jaka technologia wiec jedno zeby to chodizlo u mnie 2 tygodnie z kumplem walczylem ale jak poszlo to jak przecinak :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tMQ Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 hmm... łącze radddiowe do sieci ? może i jest oki, ale mój sąsiad ma tel na łączu radiowym i net mu chodzi albo 14tys i max w porywach 16tys :-( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czyzyk Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 Ja mam lacze radiowe z prywatnej firmy S.intercom :( ogolnie to jest gowno !!!!W kantera juz nie gram bo nawet serwerow mi nie wykrywa ..( pingi do 3000 ) Firma mo lacze z POL-PAK ...I ciagle trzeba dzwonic i mowic ze net jets do [gluteus maximus] ....Normalnie jak ostatnie lajzy ciagle dzwonimy to tego frajera od netu i go opierdalamy...Czasami net chodzi jak burza ! A zazwyczaj jest kiła ...A to dlatego ze firma ma za male lacze udostepnione od polpaku a klientow ciagle podlaczaja! I poprostu tym co sie nie znaja i nie dzwonia do nich to obcinaja lącze ..A przykladem moze byc moja sąsiadka ktora placi za 256kb/s a max co da sie wyciagnac to 170kb/s ....A wiem bo czasami wbijam sie na jej ip na net ....Aby sobie sprawdzic jak chodzi jej piekne lącze 256 :) A sam mam 128 . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czyzyk Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 A i dodam ze pingi wewnatrz sieci LAN jak i radiowej sa dobre ..nie przekraczaja 10ms .Moj blok jest oddalony w lini prstej od nadajnika o jakies 1,5 km.A jak pada DUUUZY snieg lub deszcz to pogarszaja sie transfery...Albo netu wogole nie ma :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 Ja mam neta z radia ale od dzisiaj ale jak na razie to tak cudownie nie chodZi ale mam nadzieję że sie polebszy bo jeszcze nr kart nie podałem no zobaczymy a tak w ogóle to myśle że łllącze radiowe jest dla nieORT: ORT: ORT: kturych jedyną drogą do neta także cieszmy sie z tego co mamy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...