Sid Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Witam! Szukałem troche i nic konkretnego nie znalazłem. Spodobała mi się jedna koszulka, a dokładniej: http://www.koszulki.win.pl/go/_info/?id=82...4959a8a271984b1 Kolega mi coś mówił że trzeba się z tym obchodzić jak z jajkiem... Tak mało trwałe są barwione koszulki? No i czy gramatura 140 jest wystarczająca(chyba mała wg. mnie). Chodzi o to czy po kilku praniach będzie się nadawała do śmieci? Pozdro ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 (edytowane) Witam! .....No i czy gramatura 140 jest wystarczająca(chyba mała wg. mnie). Chodzi o to czy po kilku praniach będzie się nadawała do śmieci? W sumie nie najgorzej (lepiej brac 160/180) bo te koszylki z rynku maja mniej niz 100... Powina troche wytrzymac. Co do barwienia to mysle ze to nietrwale IMHO..... Pozostaje recznie prac ;) Edytowane 30 Sierpnia 2005 przez Cmx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Mam kilka koszulek z tego sklepu, i na wszystkich "rysunki" trzymają sie bez problemów, a kilkanaście prań już przeżyły, wiec kupuj bez obaw :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Mam kilka koszulek z tego sklepu, i na wszystkich "rysunki" trzymają sie bez problemów, a kilkanaście prań już przeżyły, wiec kupuj bez obaw :) 1622461[/snapback] A też masz "barwione" ? Bo tam są dwa rodzaje ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...