durek5 Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Witam wszystkich.Jak pisałem wcześniej w naszej sieci pojawił się nowy Pan który trzyma natym łape.Co zatym idzie postawił ROUTERA i zablokował dostep do sieci P2P i niemożna zasysać.Moje pytanie brzmi następująco czy istnieją jakieś programy nie korzystające z sieci P2P?? Za odpowiedzi z góry bardzo dziękuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Ja z programów P2P (czyli bezpośrednia wymiana plików) używam WinMX, bo też mam poblokowane porty p2p na sieci. WinMX działa w tak zwanym 2 połączeniu i coprawda ilość plików do zassania jest mniejsza niż w tak zwanym 1 połączeniu (czyli jak ma się poty odblokowane)ale tylko on u mnie działa z progsów p2p na poblokowanych portach od p2p. A jeżeli chodzi o progframy nie korzystające z p2p a służace do wymiany plików to chyba takich nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jediknight Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 na eMule możesz spokojnie jechać na portach na jakich chcesz, i możesz też mieć zablokowany dostęp z zewnątrz, co prawda będziesz miał wtedy LowID = gorsze ściąganie ale ja tak jadę i nie jest źle ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Ja mam router i shareaza mi działa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasiela Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Ja mam router i shareaza mi działa... 1623197[/snapback] :mur: Twój post ma się nijak do treści tematu... No chyba ze nie widzisz różnicy między portami a routerem... :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darks Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Tylko że niektóre routery blokują porty i trzeba je ręcznie odblokować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 na emulu ustawiasz port 21 i jazdaaaa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...