twardy07 Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Witam, mam problem. Moj komp to: Athlon 2400+, Gigabyte GA-7N400S-L, DDR 2x256 MB 333 Mhz, 2x W.D. Caviar ATA100 8MB cache (jeden 40 GB a drugi 80 GB), GeForce FX 5200 128 MB 64 bity (wiem że kiepska, ale ten komp ma 2 lata - oprócz płyty główne, zasilacza i 80 GB dysku) oraz ModeCom 350 WAT ATX2.0 PPFC (pasywne PFC, zasilacz na transformatorze). I mam taki problem że jak zainstaluje sterowniki do nforce2 to mi komp siada.... nie moge uruchamiac aplikacji bo jakies bledy strony sie pokazuja i wiele innych!!! Bios mam nowy, zaktualizowany i jest to samo:/ Caly czas lece na sterownikach XP-eka do nforce2:/ bo oryginalne nie dzialaja:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 Najlepsze sterowniki do nForce 2 w ramach pomocy w rozwiazaniu problemu. i zapoznaj sie z Regulaminem ktory zaakceptowales przy zalozeniu konta ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...