Skocz do zawartości
tomek32167

Radeon9600 Monitor Się Nie Odpala

Rekomendowane odpowiedzi

witam ostanio kupiłem karte spahhire 9600pro.Po 2 tygoniach uzytkowanie zmieniłem ową karte i postanowiłem ją sprzedać. Karta szybko znałazła włąsciciela. U mnie działa cacy , a u nowgo własciciela monitor się nie odpala.

Karte została wysłana pocztą.Ale nie widac na niej uszkodzeń. Ja posiadam zasilacz 350wat karta chodziła cacy.Nowy własciciel ma zasilacz 300wat.

jaka moze byc przyczna tego problemu ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam podobny problem z Radeonem 9700Pro, tyle że ja mam zasilacz 430W i na forum też czekam na jakieś podpowiedzi, ale podpowiem to co wiem.

Niech ten nowy właściciem sprawdzi swój slot AGP i kartę u jakiegoś znajomego. A jeśli chodzi o zasilacz to podejrzewam że może być do wymiany. A i wogóle jaką on ma konfigurację kompa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zasilacz, clear cmos, ustawienia agp w biosie na x4 , fastwrites off/on, stery. w takiej kolejnosci jak beda problemy ;]

ad zasilatora. jaki konfig? wrozkami nie jestesmy* :evil: czy nie jest zbyt obciazony ten codegen/feel/ropla/innegoffno? moze porzadny psu skombinuje na chwilke?

ad clear cmos :arrow: instrukcje od plyty glownej w reke i heja wszystko opisane

a pozniejsze jak beda problemy z generowanym obrazem ;]

*samochod nie jedzie. dlaczego?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi